Haberler

Messi, Ronaldinho'yu hapishaneden çıkarmak için harekete geçti

Güncelleme:

Lionel Messi 6 ay hapis cezasına çarptırılan Ronaldinho'yu hapishaneden çıkarmak için 4 milyon euro karşılığında avukat ordusu tuttu.

Ronaldinho ve kardeşi Roberto de Assis, geçtiğimiz günlerde sahte pasaport ile Paraguay'a girmeye çalışması nedeniyle emniyet güçleri tarafından tutuklanmıştı. Görülen ilk mahkemenin sonucunda Brezilyalı yıldız ve kardeşi 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

4 MİLYON EUROYA AVUKAT ORDUSU TUTTU

Profesyonel futbol hayatına yeni başladığı dönemde Ronaldinho ile birlikte forma giyen Lionel Messi, efsane isme yardım etmek için harekete geçti. İspanyol basınında yer alan habere göre Messi, Ronaldinho'yu hapishaneden çıkarmak için 4 milyon Euro karşılığında avukat ordusu tuttu.

Messi, Ronaldinho'yu hapishaneden çıkarmak için harekete geçtiMessi ve Ronaldinho

9 MİLYON EUROLUK BORCU DA ÖDEYECEK

Öte yandan Arjantinli yıldızın, efsane futbolcunun Brezilya'da sahip olduğu 9 milyon Euro'ya yakın borcu da ödeyeceği iddia edildi.

Messi, Ronaldinho'yu hapishaneden çıkarmak için harekete geçtiRonaldinho'nun hapishaneden ilk fotoğrafı

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Ronaldinho Haberler

500

Yorumlar (20)

..........:

Helal be! Dost dediğin kara günde belli olur!

63
1
yanıtYanıtla
AYHAN YUKSEL:

BUNUN ADI VEFA BİZE UĞRAMADAN GECEN TEKŞEY

31
4
yanıtYanıtla
fatih:

Formda olduğu dönemlerde şu anki messi''den bile daha iyiydi bence. Efsaneler unutulmaz sadece hapse girerler:)

24
2
yanıtYanıtla
..........:

Adam hapise girmiş orda bile sırıtıyor:)

15
4
yanıtYanıtla
.....sakaryali54:

Yok la onun yüzü öyle

yanıt7
yanıt0
ibrahim:

Zirveye çıkınca zırvalıyorlar. Allah kimseyi şaşırtmasın. Para, pul, şöhret, kibir. . . . bunlar taşınmak ister. Taşıyamayan bunun altında ezilip sapıtıyor. Maradona gibi bir efsanenin uyuşturucuya batması bariz bir örnek. Siz asıl birkaç sene sonra Messi futbolu bıraktığında yapacaklarına bakın. Sahte şirketler, vergi kaçırmalar falan. Şimdi futbol mafyası devrede adamı içeri alamıyorlar. Birkaç sene sonra görün. . . . . . . . .

5
5
yanıtYanıtla
Ronaldinho:

Şüphesiz ki Ronaldinho bu dönemin futbolcusu olsa, futbol dünyasında en çok kazanan ilk üç isminden birisi olurdu. Ama gel gör ki 9 M € borcunu ödeyemiyor. .

10
0
yanıtYanıtla
irfan:

kardeş bende çok severdim arkadaşı ama o da zamanında çok para kazandı değer bilmezsen karı kız alkol sonuç böyle olur messi borcunu öderse helal olsun ne diyelim

yanıt2
yanıt0
Hacı Arif Efendi:

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi yirmi futbolcusundan birinin borç batağına sürüklenip bu duruma gelmesi anlaşılacak iş değil. Reklamı olan bir efsane. Ne yapmışta bu kadar borçlanmış. Türkiye''de hangi süper lig kulübüne giderse gitsin büyük para verip hemen gel işine başla diyecekleri insan. Çok büyük reklamı var. Başka şey vardır.

7
1
yanıtYanıtla
yeti sicdi:

yarin ne olcam demiyorlar

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title