Haberler

Mert Hakan'dan G.Saray açıklaması: Sivasspor'da oynuyorum, farklı düşüncem olur mu?

Güncelleme:

Demir Grup Sivasspor forması giyen Mert Hakan Yandaş, Galatasaray'la 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu. 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını dile getiren Mert Hakan, G.Saray'a transferiyle ilgili sorulara da, "Sivasspor arması taşıyorum. Farklı düşüncem olur mu? Bizim aile terbiyemiz var" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Sivasspor ile Galatasaray 2-2 berabere kaldı. Sivasspor'da Mert Hakan Yandaş, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Mert Hakan Yandaş ilk olarak, "Maça inanılmaz başladık, biz bile böyle başlayacağımızı beklemiyorduk. Golü bulduk, sonra bize yakışmayan 2 gol yedik. İlk yarı Galatasaray istediği pozisyonları buldu. Devre arasında, yine aynı başlayıp, maçı lehimize çevireceğimizi biliyorduk. Bu seneki hedeflerimizden biri, iç sahada maç kaybetmeden devam etmek" dedi.

"GALATASARAY PAS OYUNUNU İNANILMAZ OYNUYOR"

Sivasspor'un orta saha oyuncusu ayrıca, "Santrforun 10 golü var, benim 7 golüm var, Hakan ağabeyin golleri var. Galatasaray pas oyununu inanılmaz oynayan takımlardan, bizi inanılmaz zorladılar. 1 puan aldığımız için de, burada kaybetmediğimiz için de mutluyuz." açıklamasını yaptı

GALATASARAY'A TRANSFER CEVABI

TRT Spor'a da konuşan Mert Hakan Yandaş, "İnanılmaz başlamıştık ama vurduğumda Muslera çıkardı. Öne de geçtik ama basit goller yedik. Galatasaray ligin en iyi takımlarından ve bizi zor duruma soktular. İkinci yarıda biz iyiydik, içeride kaybetmediğimiz için mutluyuz. Galatasaray'a transferim hakkında çıkanlar üzücü şeyler... Profesyonel insanlarız, sezon sonu gelince olabilir ama ben Sivasspor arması taşıyorum. Benim farklı düşüncem olur mu? Bizim aile terbiyemiz var. Biz iyi insanlardan oluşan bir ülkeyiz. İnsanları karalamak kolay olmamalı" sözlerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mert Hakan Yandaş Galatasaray Sivasspor Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (9)

hakkı:

Helal olsun, sende o terbiye var da karşıda yok işte.

2
7
yanıtYanıtla
CİMBOM OLD BOYS:

GALATASARAY CAMİASININ NE TERBİYESİZLİĞİNİ GÖRDÜN ? STADTA DİREK Mİ SÖKTÜK , MAÇ KAYBEDİNCE SAHAYA MI GİRDİK , ŞAMPİYONLUK GİDİNCE POLİS ARABASI MI DEVİRDİK YA DA ASKER SELAMI VEREN RAKİP FUTBOLCUYA SU ŞİŞESİMİ ATTIK ? TEKNİK PATRONUMUZ BİLE MAÇ SONU KENDİ FUTBOLCUSUNA KIRMIZI VERMELİYDİ DİYE ÖZ ELEŞTİRİ YAPIYOR.

yanıt9
yanıt5
Kenan:

Aile terbiyesi varsa sezon bitince anlaşırsınız dürüst top oynardınız külahıma anlat

4
4
yanıtYanıtla
genç fb li:

bir fenerli olarak tebrik ediyorum kardeşim aslan gibi çıkıp oynadın. kimse bir laf edemez. . dedikoducuların allah belasını versin keşke fenere gelsen.

0
6
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Yine de samimi bulmuyom loo

4
2
yanıtYanıtla
zekeriys:

hemşerim mahallelim bir gün umarım memleketinin takımda oynarsın. balıklı çocuğu bursa çocuğu sana inanıyoruz

0
3
yanıtYanıtla
bjk advers:

Ailen terbiye konusunda bu işi başaramamış o zaman !

2
0
yanıtYanıtla
aslan aslan:

elbette öyle diyecek gs ile anlaştımmı diyecek hem mert hakan hemde emre kılıç gs ile anlaştılar sezon sonu ikiside gs de inşallah

0
1
yanıtYanıtla
Ua:

Tamam işte bizde onun için transfer ettik seni hadi hayırlı olsun

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title