Haberler

Max Kruse imzayı attı, ilk hedefini açıkladı!

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yeni transferi Max Kruse, "İlk hedefim formaya 4. yıldızı takmak. Türkiye'den Tolgay Arslan'ı çok iyi tanıyorum. Gelmeden önce onunla konuştum, buranın ne kadar harika olduğundan bahsetti." dedi.

Fenerbahçe, Alman golcü Max Kruse ile 3 yıllık anlaşma imzaladı. İmza sonrası FB TV'ye konuşan başarılı oyuncu ilk hedefini açıkladı.

"TOLGAY'I ÇOK İYİ TANIYORUM"

Kruse, "İlk hedefim formaya 4. yıldızı takmak. Türkiye'den Tolgay Arslan'ı çok iyi tanıyorum, Hamburg'dan tanışıyoruz. Gelmeden onunla konuştum, buranın ne kadar harika olduğundan bahsetti. Tolga Ciğerci'yi de tanıyorum. Herkesle tek tek tanışacağım, bunun için sabırsızlanıyorum." dedi.

Max Kruse imzayı attı, ilk hedefini açıkladı!

"FENERBAHÇE BENİ ÇOK İSTEDİ"

Golcü oyuncu, "Tepkiler çok olumluydu, arkadaşlarım gurur duydu. Onlar kalbimin sesini dinlememi istediler. Fenerbahçe beni çok istedi. Buranın ne kadar büyük, Avrupa'da bilinen bir kulüp olduğunu belirttiler. Buraya gelerek doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Max Kruse Türkiye Haberler

500

Yorumlar (7)

bir dost:

bu Adam bu Kadar iyide neden alman milli takiminda oynamiyor? Löw kör mü?

8
3
yanıtYanıtla
cevap:

kör değil. fransa ve almanyada inanılmaz bi oyuncu havuzu var. 30 gol atan gomis akıllarının ucundan bile geçmedi yedeklerde bile. sen düşün.

yanıt7
yanıt1
arap:

Oynasın Bakıcaz. Gelmez getiremezsiniz dediğimiz Van porsi geldi, geldi de 3 sene yattı yattı gitti. Forvete genç ve Zenci forvet lazım. Diğerleri fos çıkıyor.

6
1
yanıtYanıtla
KARA:

TOLGAYI TANIYOSAN TAMAMDIR DÜRÜM ŞOV BAŞLASIN :):):)

4
2
yanıtYanıtla
.........:

Doğru yada yanlış karar verip vermediğini atacağın goller belirleyecek. Unutma Mario Gomez buraya gelip kendini yeniden milli takıma seçtirmişti

2
0
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Bizde bu kafayla transfer yapıldıktan sonra Galatasaray sıkılıp şampiyonluğu ikram edene kadar ne biz , ne Beşiktaş , ne Trabzon , ne de başkası şampiyon olabilir. Hele biz 6. lığı aramazsak iyi. . .

0
2
yanıtYanıtla
kudur:

ötede ağla cinconlu. neymiş 6s sıkılıp şampiyonluk verecekmiş ahahaha :D juventus veya bayernle karıştırdın.

yanıt0
yanıt5
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title