Haberler

Mahmut Tekdemir, Fenerbahçe için gemileri yaktı: Bırakın gideyim

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Mahmut Tekdemir, Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşerek transferi için izin istedi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, orta sahaya Mahmut Tekdemir'i transfer etmek istiyor. Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın "Satmayı düşünmüyoruz" demesine rağmen Ersun Yanal'ın çok istediği Mahmut Tekdemir için Fenerbahçe'nin ısrarı sürüyor.

"KOLAYLIK GÖSTERİRSENİZ SEVİNİRİM"

Mahmut Tekdemir'in de Fenerbahçe'ye transfer olmak istediği ve konuyu Başkan Göksel Gümüşdağ ile konuştuğu öğrenildi. Mahmut Tekdemir'in, transfer için izin istediği konuşmasında "Müsaade ederseniz kariyerimi büyük bir kulüpte sürdürmek istiyorum. Kolaylık gösterirseniz sevinirim" dediği belirtildi.

ALPER TAKASTA KULLANILACAK

Fenerbahçe'nin de Mahmut Tekdemir transferinde Alper Potuk'u takas olarak kullanmak istediği, Medipol Başakşehir'in ise bonservis bedeli karşılığında transferi tamamlamak istediği iddia edildi.

(Skor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mahmut Tekdemir Başakşehir Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (8)

FUTBOL-İST:

Neydi hani şu TS den FB ye gelmek için futbolu bile bırakırım diyen ha hatırladım EKİCİ, Mehmet EKİCİ, çok hoşuna gitmişti taraftarların, işte ruh buydu, FB sevgisiydi bunun adı, nerde, soruyorum nerde, ne oynadı geçen yıl, maçları seyredenleriniz görmüşlerdir, ayağına her aldığı topla en kahraman olma sevdasında gollük pasları vermeyip kendi kullanan EKİCİ ydi, evet ekti ve hasatı topladı, anlaşması kaç yıl bilmem ama okadar sene yangel yat paraları kap, buda böyle olmasın sakın, yak gemileri kap paraları

1
8
yanıtYanıtla
yazık:

ne kadar vahim bir açıklama gram zeka belirtisi yok içerisinde

yanıt3
yanıt2
tespitsiz:

lan adam her 3 maçın 9unda sakattı

yanıt0
yanıt0
ALEXDEDEVİIED:

20 liramı geri verin

3
2
yanıtYanıtla
Bebiko:

31 yaşına gelmiş mahmut gemileri yaksa ne olur yakmasa ne olur en fazla oynayacağı 2 sezon sonra emekli göksel başkanda uyanık 31 gelmiş adamı bonservisiyle fenere gagalayacak birde naz yapıyor.......

2
2
yanıtYanıtla
CEYHUR:

bırakın gitsin keko

1
2
yanıtYanıtla
EMİN:

dilencilerin neyine sevdalandın

1
1
yanıtYanıtla
kudur:

sende olmayan ihtişamına ruhuna yıkılmayışına

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title