Haberler

Lucescu'yla anlaşamayan Beşiktaş, Mustafa Denizli'yle görüşecek

Güncelleme:

Beşiktaş yönetimi, futbol aklı olarak Mircea Lucescu'yu göreve getirmeyi planlıyordu. Lucescu ile anlaşamayan Kara Kartal, bu mevki için Mustafa Denizli'ye yöneldi.

2008-2009 sezonunda Beşiktaş'ı Süper Lig ve Türkiye Kupası' nda çifte şampiyonluğa ulaştırarak taraftarın gönlünde taht kuran Mustafa Denizli, siyah beyazlılar geri dönebilir.

Ahmet Nur Çebi yönetimi, Denizli'yi koordinatör sıfatıyla futbolun başına getirerek, uzun vadeli bir yeniden yapılandırma hamlesini başlatmak istiyor.

A takımı Sergen Yalçın'a teslim eden yönetim, Denizli'den genç yetenekleri keşfedip üst yapıya taşımasını istiyor.

SERGEN YALÇIN İÇİN DE ÖZEL BİRİ

Denizli, 6 ay futboldan uzak kaldığı halde Sergen Yalçın'ı 2000 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerin milli takım kadrosuna alarak oynatmıştı.

ÖNCE MASAYA LUCESCU GELDİ

Futbol koordinatörlüğü için ortaya atılan ve görüşme de yapılan ilk isim Beşiktaş'ı 100. yılda şampiyon yapan Mircea Lucescu' ydu. Ancak Rumen hoca ile haftalar geçse de tam bir mutabakat sağlanamadı. Bu süreçte sürpriz şekilde Denizli ismi gündeme geldi.

Yönetimin, bu göreve sıcak bakan kurt hoca ile yakın zamanda temas kurması bekleniyor.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'I DA ŞAMPİYON YAPTI

Denizli, üç büyükleri şampiyon yapan tek hoca olarak Türkiye Futbol tarihine adını yazdırdı. 1987-88 sezonunda Galatasaray'ı, 2000-2001'de Fenerbahçe'yi şampiyon yapan 71 yaşındaki teknik direktör, Beşiktaş'ı da 2008-2009'da mutlu sona ulaştırdı.

Hücum futbolunu Türkiye'de yerleştiren isim olan, Galatasaray'ı Şampiyon Kulüpler Kupası'nda (Bugünkü Şampiyonlar Ligi) yarı finale taşıyan Denizli, milli takımı da EURO 2000'de çeyrek finale çıkarmıştı.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Denizli Mircea Lucescu Beşiktaş Denizli Spor Haberler

500

Yorumlar (23)

recep:

beşiktaşta neler oluyor anlayamıyoruz sergen diye ortalık yıkılıyordu adam daha adımını atmadan yeni arayışlar olmuyor işte adamı biraz kendi haline burakın işini yapsın bak sergen bu yoksa gidebilir haaaaaa. . . . . . başarılar.

5
2
yanıtYanıtla
FALCAO:

YAPMAYIN BİZ ZOR KURTULDUK VALA YAZIK BJK YE BİR GS Lİ OLARAK TRAFTARA SORUN VALLA SİZDEN DAHA İYİSİNİ BULUR

5
2
yanıtYanıtla
Memleketim:

Nerde bunamis varsa Besiktas pesine düsüyor. Bunlardan birsey olmadigini tüm spor alemi biliyor ama neyazik ki Besiktas''lilar görmezden geliyor. Elektriginiz kesiliyor siz hala gider pesindesiniz. Madem Sergen''i getirdiniz birakin sezon sonuna kadar bu sekilde devam etsin.

4
1
yanıtYanıtla
yorum:

75 yasındakı lucescuyu uzun vadede dusunmuyorsun anlasmıyorsun 70 yasındakı denızlıyle ugrasıyorsun futbol aklı olarak guluncsunuz madem futbol aklı olarak danısman olarak bırını dusunuyorsanız şayet Samet Aybaba var veya orta yastaki isimler var !! atanın yok tutanın yok bu sene neyse de Seneye Sergen hocanın ısı zor bence genclere yonelıp bı feda daha patlaması lazım oda samet aybaba hoca ıle olur kanaatındeyım ya sizce

4
1
yanıtYanıtla
kartal nado:

balon ! klüpte elektrik faturası bile sıkıntı olurken , koordinatör ne lazım ? artık bu sezon için , zaten gazozuna maçlar oynarken , bırakın da hiç olmazsa alttan genç arkadaşlar fırsat bulsunlar . .

5
0
yanıtYanıtla
kartall:

denizli dönemini çok net hatırlıyorum, hep 1-0 öne geçip sürekli savunma yaptığı için taraftarın portestosuna maruz kalmıştı. . hangi hücum futbolu az araştırıp yazın bari

2
2
yanıtYanıtla
recep:

denizli çok genç olduğu için kasım paşayı baya yukarılara çıkardı lucesku olmaz takıma böyle gençler lazım.

3
0
yanıtYanıtla
Tırnakçı Cemil Amcanız:

Bu nasıl iş kardeş , sergen''e ayıp değil mi , sergeni alt yapıya mı vereceksiniz

3
0
yanıtYanıtla
PARASIZ ADAM ADAM MI:

Ölür bu yatırım yapmaya değmez.

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bunun yaşı sorun olmuyormuymuş

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title