Haberler

Lille, Reims'e 2-0 yenildi

Güncelleme:

Fransa Ligi'nde Lille, Yusuf Yazıcı'nın kırmızı kart gördüğü maçta deplasmanda Reims'e 2-0 mağlup oldu.

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Lille, Yusuf Yazıcı'nın kırmızı kart gördüğü maçta Reims'e 2-0 yenildi.
Milli futbolcular Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in Lille formasıyla ilk 11'de sahaya çıktığı dördüncü hafta mücadelesinin ilk yarısı 0-0 tamamlandı. Karşılaşmanın 52. dakikasında Yusuf Yazıcı, ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

LİLLE 6 PUANDA KALDI

Reims, 73. dakikada Moussa Doumbia'nın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. 90. dakikada Remi Oudin ağları sarsarak skoru 2-0 yaptı ve Reims maçtan galip ayrıldı. Lille bu mağlubiyetle 6 puanda kalırken, Reims puanını 7'ye yükseltti.

Kaynak: AA / Spor

Yusuf Yazıcı Fransa Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Emre:

Böylece Yusuf kardeşimizin Avrupa hayalleri suya düşmüş oldu, binlerce Trabzonsporlunun bedduası ile gitti normal futbol hayatının çökmesi.

5
9
yanıtYanıtla
Jose Ernesto Sosa:

bak emre kardeşim, 1. si Trabzonspor''a çok büyük paralar kazandırdı 2. si Herkes kendi ekmeğinin peşinde kariyer peşinde adam tabiki gidecek hem orada daha iyi şartlar altında kendini geliştirecek. 3. sü Trabzonspor''dan yusuf yazıcı kadar pahalı bir futbolcu bu zamana kadar transfer etmemiştir bu büyük bir başarıdır. bencil düşünmemek gerekiyor. 4. sü şu senin gibi zihniyetler TRABZONSPOR düşmanlığından, hainliğinden, gol atınca kralsın ama kacırınca ana avrat söven taraftarlar gibisiniz aynısınız

yanıt0
yanıt0
.:

TÜRKİYE LİGİ İLE AVRUPA LİGLERİNİ BİR TUTMAYIN . CENK TOSUNU GÖRDÜK İNGİLTEREDE . ORALARDA ANCA VASAT FUTBOLCU OLURLAR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title