Haberler

Kura çekimi öncesi Romanya'da stat ve ulaşım krizi yaşanıyor

Güncelleme:

EURO 2020'de bazı maçlara ev sahipliği yapacak olan Romanya'da, bu akşam gerçekleşecek kura çekimi öncesinde stat ve ulaşım sıkıntısı göze çarpıyor.

EURO 2020'nin kura çekimi bu akşam saat 20:00'da Romanya'nın başkenti Bükreş'te gerçekleşecek. Turnuvada, C Grubu'ndaki maçların bazılarına ev sahipliği yapacak olan Romanya'da turnuva öncesi ulaşım ve stat krizi yaşanıyor.

VERİLEN VAATLER YERİNE GETİRİLMEDİ

Romanya Futbol Federasyonu turnuva öncesinde, takımların antrenmanlarını gerçekleştirmeleri için,Steaua, Arc de Triomphe ve Rapid stadyumlarını UEFA'ya bildirmişti. Ancak federasyon, UEFA'ya bildirilen statların henüz inşaat halinde olduğunu belirtti. Bunun üzerine, UEFA'ya bildirilen statların, Mogosoaia, Berceni ve Voluntari gibi statlarla değiştirilmesine karar verildi.

ULAŞIM SORUNU YAŞANIYOR

Romanya Futbol Federasyonu ulaşım konusunda verdiği sözleri tutamadığını da itiraf etti. Romanya Futbol Federasyonu Başkanı Razvan Burleanu, Bükreş'e gelecek taraftarlar için havaalanından şehre uzanan metro-raylı sistem hattının, EURO 2020'ye yetişmeyeceğini açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Romanya Bükreş Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

hamdi:

bu kadar adilik olamaz turkıye yırttı kendini verin diye 2020 yi temınatlar gösterek olmadı aslında menfaat olmasa bu ibişlerin olduğu turnuvaya katılmamak ve ulkeye almamak lazım

2
2
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Finalleri bir çok ülkeye dağıtmak tam anlamıyla saçmalık. Eziyet. Oradan oraya koşturacaklar. Ver tek ülkeye eskisi gibi ya da en fazla 2 ülkeye. . Millet durumunu ayarlasın. Yok illa orijinallik olacak ya.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title