Haberler

Kalesini Korumak İsterken Canından Oluyordu

Güncelleme:

Zonguldak Amatör Kümede oynanan Çaydamarspor-Karamanspor maçında kafasını direğe çarpan kaleci yerde kaldı. Bir anda kanlar içinde kalan oyuncuya ilk müdahaleyi sağlık görevlileri yaparken, genç kaleci hastaneye kaldırıldı.

Zonguldak'ta Amatör Küme maçında Çaydamarspor ile Karamanspor takımları bugün Fener sahasında karşı karşıya geldi. Maçın 66. dakikasında Çaydamarspor'un 19 yaşındaki genç kalecisi Ömer Faruk Yerlikaya, kalesine gelen topu kurtarmak isterken kafasını direğe çarptı. Bir anda kanlar içinde yerde kalan genç kaleciye ilk müdahaleyi sağlık görevlileri yaptı.

DUDAĞI YARILDI, HASTANEYE KALDIRILDI

Sahada ilk müdahalesi yapılan genç kaleci Ömer Faruk Yerlikaya'nın dudağının yarıldığı öğrenildi. Dudağına tampon yapılan genç kaleci takımını yalnız bırakmak istemeyerek maça devam etti. Maçın ilerleyen dakikalarında kanaması devam eden genç kaleciye ambulans çağrıldı. 112 sağlık ekipleri kaleci Yerlikaya'yı sahadan alarak hastaneye getirdi. Yerlikaya'nın yerine Kemal Polat geçti.

12 SAAT GÖZETİM ALTINDA TUTULACAK

Ömer Faruk Yerlikaya'nın dudağına dikiş atılarak kafasına aldığı darbeden dolayı 12 saat gözetim altında tutulacağı öğrenildi. Öte yandan Karamanspor, Çaydamarspor'u 3-2 mağlup etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Zonguldak Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (8)

steven gerrard:

puhaha çaydamarspor ne la zuhaha yok demlikspor aggjfvljvgjb

4
19
yanıtYanıtla
GERİ İADE EDİYORUZ:

BABAN OLARAK SÖYLÜYORUM ANNENLE SENİ YAPAMAMIŞIZ EVLAT, SENİ VERİP YERİNE LEĞEN MANDAL ALACAĞIZ

yanıt15
yanıt3
steven gerrard:

buyur evladım annen evde sen git bizim az işimiz var hadi evladım git kumda oyna kumdan kale felan yap

2
17
yanıtYanıtla
BABAN:

EVLADIM SENİN ACİLEN TEDAVİ EDİLMEN LAZIM. ANNENLE KARARLAŞTIRDIK VE SENİ BULDUĞUMUZ KÖPRÜNÜN ALTINA GERİ KOYACAĞIZ. BİZ SENLE UĞRAŞAMAYACAĞIZ

yanıt5
yanıt3
Erdal Topal:

1-) Sakatlık 66. dakikada değil 21. dakikada oldu. 2-) Başını direğe vurup dudağı patlayan Ömer kardeşimiz için ambulans çağırdık, ambulans gelirken ayağa kalktı ve kulupten tek kuruş dahi almamasına rağmen oyuna devam etmek istedi ve etti de ta ki Ambulans görevlileri gelene kadar. . Ve hastahaneye götürdük oyundan çıkartıp. . Hastahanede 3 dikiş atıldı dudağına ve reçete yazıldı. . Sonra ilk yarı bittiğinde tekrar sahaya getirdim kulübeye oturdu. 12 Saat gözetim altı falan yok3-) Maç 3-2 Bitti !!!

8
1
yanıtYanıtla
MILLI-SEVDA:

INSAALLAHMILLI TAKIMA YÜKSELIR BÖYLE YÜREGI ILE OYNAYAN ADAMLARA HASRET KALDIK

6
1
yanıtYanıtla
Erdal Topal:

Şu yorumlara bakıyorum da acıyorum size. . . Biri Zonguldak''ta Zonguldak''a 100 yıl kömür yetecek kadar kömür ocağı olmasına rağmen pis siyaset nedeni ile kapısına kilit vurulmuş Çaydamar ismine laf atmış. . Öbürü o kaleciyi tanısa altın gibi kalbi olduğunu göreceği pırıl pırıl 19 yaşında bir evladımıza laf atmış. . . Yazık size. . Acaba kaçınız bu haberin gerçeğini biliyor ?Kaçınız bu yalan dolan habere inandı ?Kaçınız Radyo TV mezunu ve bu haberi yapanlar torpilliler nedeni ile işsiz ?devam edecek

6
0
yanıtYanıtla
Gökhan:

Geçmiş olsun Allah şifa versin biran önce

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title