Haberler

Jimmy Durmaz, Galatasaray'a imza atmak için İstanbul'a geldi

Güncelleme:

Adı Galatasaray ile anılan İsveçli futbolcu Jimmy Durmaz, akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Galatasaray, Şener Özbayraklı, Adem Büyük ve Valentine Ozornwafor transferlerinin ardından Jimmy Durmaz ile bu sezon dördüncü transferine imza atacak.

Yeni sezon için kadrosunu güçlendirmeye devam eden Galatasaray'dan bir transfer daha geldi. Sarı kırmızılı ekip, Jimmy Durmaz'ı imza için İstanbul'a getirdi.

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Jimmy Durmaz, akşam saatlerinde İstanbul'a indi. Sarı-kırmızılı kulüple transfer görüşmesinde son detayları konuşacak olan 30 yaşındaki futbolcunun bir aksilik çıkmaması durumunda Galatasaray ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Durmaz, havalimanında yaptığı açıklamada; "Burada olmaktan çok mutluyum, Galatasaray oynamak için güzel bir kulüp. Fatih Terim ile daha önce de çok çalışmak istemiştim, bu benim için onur olacak."

Geçtiğimiz sezon Fransa ekiplerinde Toulouse'da forma giyen ve bonservisi elinde olan İsveçli oyuncu, Ligue 1'de 36 maça çıkıp, 4 gol 1 de asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jimmy Durmaz Galatasaray İstanbul Haberler

500

Yorumlar (12)

ULTRAKEDİ:

PARA YOK BONSERVİZSİZ OYUNCULARI DOLDURUYORLAR. YARIN ÖBÜR GÜN PARALARINI ÖDEYEMECEKLER. DAHA DURSUN BAŞKANIN PARASINI VEREMEDİLER ADANALI KÜLHANBEYLİ KULUBÜ.

4
4
yanıtYanıtla
cimbom4040:

kedi uzanamadigi ete mindar dermis

yanıt2
yanıt0
Mamican:

Yıldız oyuncu mu :))))

3
3
yanıtYanıtla
ULTRAKEDİ:

:) ONLAR İÇİN YILDIZ İŞTE ÇAKTIRMA SEVİNSİLER KEDİCİKLER.

yanıt3
yanıt2
Bebiko:

Ne yıldızı yahu bunların hepsini toplasan bir fenerin aldığı alman max kadar etmez .az bir babel var iş yapar gerisi yedek kalır belkide 18 girmez birde yıldız edebiyatı yapıyorsunuz ayıp vallahi......

3
1
yanıtYanıtla
QUEEN:

RYAN BABEL DE VAR 5 TRANSFER UNUTMAYIN !!!

2
1
yanıtYanıtla
ULTRAKEDİ:

YARIN ÖBÜRGÜN UNUTMAK İSTEYECEKSİN MERAK ETME :)

yanıt1
yanıt0
DARDANELSPORLU:

OLYMPİAKOSTAN KOVULMUŞTU BU

1
1
yanıtYanıtla
tespitçi:

yaş ortalaması oldu 30

0
1
yanıtYanıtla
ULTRAKEDİ:

YARIN ÖBÜR GÜN PARATÖR ÇIKIP AĞLAYACAK YİNE GS TARAFTARI DA İNANACAK. DÜNAYNIN PARASINI GÖTÜRÜYOR DAMADININ MENAJER ŞİRKETİ.

yanıt3
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title