Haberler

Inter Miami, Falcao yazılı formaları satışa sundu! Taraftarlar, formalarla tesislere geldi

Güncelleme:

Galatasaray'ın dünyaca ünlü golcüsü Radamel Falcao'nun geleceğiyle ilgili gündeme bomba gibi düşen bir gelişme yaşandı. David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami'nin taraftarları, Florida mağazalarında satışa sunulan 9 numaralı Falcao formalarını giyerek takımın antrenman yaptığı tesislerin önüne geldi.

Galatasaray'da geleceği belirsizliğini koruyan Radamel Falcao konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. 34 yaşındaki golcüye ilgisi olduğu belirtilen Inter Miami'de taraftarlar Falcao için adeta seferberlik ilan etti.

Inter Miami, Falcao yazılı formaları satışa sundu! Taraftarlar, formalarla tesislere geldi

David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami taraftarları formalarının arkasına Falcao yazdırmaya başlarken bazı mağazalarda da formaları satılmaya başladı.

Inter Miami, Falcao yazılı formaları satışa sundu! Taraftarlar, formalarla tesislere geldi

FORMALARLA TESİSLERİN ÖNÜNE GELDİLER

Öte yandan bazı satış noktalarından forma alarak arkasına Falcao'nun ismini yazdıran taraftarlar, takımın antrenman yaptığı tesislere gelerek yıldız futbolcunun transfer edilmesi için tezahüratlar da yaptı. Taraftarların bu çağrısı, Amerika'da haber oldu.

Inter Miami, Falcao yazılı formaları satışa sundu! Taraftarlar, formalarla tesislere geldi

Sarı-kırmızılılarla iki yıllık daha sözleşmesi bulunan Radamel Falcao, geride kalan sezonda 22 maçta forma şansı bulurken fileleri 11 kez havalandırmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

David Beckham Galatasaray Miami Haberler

Bakmadan Geçme

Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669
500

Yorumlar (23)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Sizin ki ne ki ülkemizde 25 bin keriz karşılaşmıştı bunu:))

19
15
yanıtYanıtla
onur davran:

inşallah adını soyadını doğru yazmışsındır. o kerizler seni bi kaç saate evinden alacak

yanıt6
yanıt1
coşkun:

bu neki 50. 000 keriz olmadıkları şampiyonluğu kutlamıştı

yanıt12
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Lan onur gevşeği nerdesiniz çayı koydum demledim çekirdekler bitti hala alacaksınız beni evden:)))

yanıt0
yanıt1
MEMET33:

İNANMAYIN ARKADAŞLAR BİZDE AYNI SALAKLIĞI YAPMIŞTIK.

11
3
yanıtYanıtla
Memleketim:

Keriz 30 bin Gese taraftarida havalimaninda karsilamisti. Simdi gitmesi icin Kilise''de el aciyor.

2
9
yanıtYanıtla
Battal:

Valla inşallah doğrudur gitsin de kurtulalım bunlardan diagne yeter gerçekten

9
2
yanıtYanıtla
Yazık Oldu:

Bu adama gerçekten inandıydım ama bu da fos çıktı. Adam bitmiş abi 2 maç oynuyor sakatlanıyor, 2 maç oynuyor sakatlanıyor nedir bu ya. Aldığı paraya yazık. Adem bundan şu haliyle 3 gömlek üstün. Adam bitmiş resmen.

8
1
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Bir GS,li olarak cok sevindim tabiki haber dogruysa..

7
2
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Falcao bitik zaten gönderelim daha karli cikariz.

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title