Haberler

Hasan Şaş'tan istifa etmeden önce dikkat çeken paylaşım

Galatasaray'daki Yardımcı Antrenörlük görevinden istifa ettiğini açıklayan Hasan Şaş'ın, istifa kararını açıklamadan önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkatlerden kaçmadı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hasan Şaş, Instagram hesabından yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Hasan Şaş'tan istifa etmeden önce dikkat çeken paylaşım

"ALLAHIN ADALETİYLE EZİLECEKSİNİZ"

Hasan Şaş'ın istifa kararını açıklamasından önce yaptığı paylaşım ise dikkatlerden kaçmadı. Tecrübeli isim, Instagram hesabından yaptığı paylaşıma "Beni günah keçisi yapanlar hepiniz Allahın adaletiyle ezileceksiniz" notunu düştü.

Hasan Şaş'tan istifa etmeden önce dikkat çeken paylaşım

DENİZLİSPOR TARAFTARINDAN GELEN MESAJ

Şaş, daha sonra bir paylaşım daha yaptı ve Denizlispor maçında taraftarlarla yaşanan tartışma sonrası Denizlispor taraftarının kendisine gönderdiği mesajı yayınladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Denizlispor Instagram Hasan Şaş Haberler

500

Yorumlar (53)

Memleketim:

Darasi Cakma imparatorun basina. Sizin gibi spor düsmanlari tarihden silinmeli.

23
25
yanıtYanıtla
ADINI SEN KOY.:

Memleketin, sana öyle seyler yazardim ama terbiyem müsait degil fatih hoca türkiyede gelmis gecmis halihazirda bile en büyük hocasi benim anladigim fenerlimisin BJK lisimisin ne olursa ol fatih terim türkiyenin en mükemmel hocasi,catlayin patlayin sezon sonu görecez sampiyonlugu bagirta bagirta alacagiz hic heveslenmeyin.

yanıt6
yanıt5
SADO:

zavallııııı kuyrugunuz haala acıyor mu demekki kuyrugunuza sağlam basmışız para dilenen DİLENCİLER sizi

yanıt5
yanıt7
Diyari:

Helal

yanıt7
yanıt1
Memleketim:

Adini sen koy. Spor ahlaki olmayan bir ülkede isterse heryil sampiyon olsun sözde büyük kulüpler. Hicbir kulüp taraftari deyilim. Benim amacim türk sporunun Ulu Önder Atatürk, ün de dedigi gibi temiz olmasini arzulamak. At gözlügünü birakin insan gibi degerlendirin. Türk sporunun icine ettiler. Senin cakma imparatorun icin Italya''da kitap yazdilar futboldan anlamiyor diye. Romenlerin sayesinde alinan Uefa kupasini örnek göstermeyin. Ona kaldiysa en büyük anterönör lucesku tek macla Reali yendi.

yanıt8
yanıt6
Kıyı:

Hangi külübün Fatih hoca gibi bir değeri var Biz ona inanıyoruz Biz biliyoruz ki mekan onun İçimiz rahat Biliyoruz ki Fatih hoca en iyisini yapar Biz onu seviyoruz Net Nokta

yanıt14
yanıt23
hakan:

en iyisini yabmış futbolculuğuda çirkefdi hocalığında iyice azıttı terimin gözüne giriyim diye it gibi her yere saldırdı böyle insanların ülke futbolunun hiçbir kademesinde olmaması lazım tv de bile

20
6
yanıtYanıtla
Kaporta ustası:

Ülke futbolu bir çamurdan daha kurtulmuştur insanda biraz edep olur

15
10
yanıtYanıtla
Kavecci:

Kardesim herseferinde olaya karisiyorsun.. bi kere neyse anlarim, ama herzaman.. bencede istifa etmen yada edilmen dogru bir karar.

16
7
yanıtYanıtla
Ankara:

Fatih terim in değişik versiyonu o kovulup dönüyor,,,bu da kendi bırakıp dönme yüzsüzlüğüne kapılır...

15
7
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title