Haberler

Günün en çok merak edilen maçında İngiltere, son Dünya Kupası finalisti Hırvatistan'ı zorlanmadan geçti

Güncelleme:

D Grubu'nda İngiltere, son Dünya Kupası finalisti Hırvatistan'a karşı baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada 1-0 kazandı. EURO 2020'de sonucu en çok merak edilen karşılaşmalardan birisi olan bu maçta Hırvatistan'ın ortaya koyduğu futbol eleştirildi. İngiltere adına galibiyeti getiren golü 57'de Sterling kaydetti ve 3 puanı ülkesine kazandırdı.

Futbolun beşiği yeni jenerasyonuyla Avrupa Şampiyonası'na hızlı girdi. İngiliz Milli Takımı, son Dünya Kupası Finalisti Hırvatistan'ı 1-0'la geçti. Karşılaşmada ilk ve tek golü 57'de Sterling kaydetti. Hırvatlar, Sterling'in golüne kadar adeta sahada yoktu. Son 30 dakikalık bölümde topa biraz sahip olsalar da pozisyon üretemediler. Gruptaki diğer takımlar Çek Cumhuriyeti ve İskoçya henüz karşılaşmadı.

İKİ TAKIM DA FAVORİ

D Grubu'ndaki İngiltere ve Hırvatistan, hem grubun hem de Avrupa Şampiyonası'nın favorilerinden gösteriliyor. İngilizler maçın büyük bölümünde Hırvatlar'a karşı ezici oynadı. Ancak son dakikalarda oyundan biraz düştüler. Hırvatlar'ın hocası Dalic ise yaptığı değişiklikler ve oynattığı aşırı defansif taktikle eleştiri topladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Raheem Sterling Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

Çınar Saraç:

Nasıl zorlanmadı sen hangi maçı izledin yanlışlıkla başka maça mı baktınız , 90 dk izledim maçı Hırvatistan pes etmedi açık vermedi oynaması gerektiği gibi oynadı ve 0-0 da bitebilirdi , öyle kolay zorlanmadan etmeden 3 puan almadı , bizim bu ülkede futbol yorumcuları zaten bildiğin seçmece futbolun F sini anlamıyorlar

73
1
yanıtYanıtla
senata silva:

MİLLİ TAKIMA RUH KATACAK BİRİSİ GELMELİ, BENCE ÜNAL KARAMAN GETİRİLSİN..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title