Haberler

Günay Güvenç maç sonunda itiraf etti: Evet yere yatıyorum

Gaziantep kalecisi Günay Güvenç, Antalyaspor maçı sonrasında, "Genelde Türkiye'de skoru bulunca yatmalar, oyunu soğutmalar oluyor. Bunu herkes yapıyor, ben de yapıyorum." dedi.

Süper Lig'in 12. hafta kapanış maçında Antalyaspor, sahasında Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı. Gaziantep'in deneyimli kalecisi Günay Güvenç maç sonunda karşılaşmayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Günay, "İkinci yarı heyecanı Antalyaspor tarafı artırdı. İkinci yarı pek iyi değildik. Antalyaspor'un 1 ya da 2 pozisyonu var. İkinci yarı arkadan gördüğüm kadarıyla, ilk yarıya tezat bir durum vardı. Birinci yarıdaki futbolun üstüne çıkmalıyız. Bardağın dolu tarafına bakmak lazım." dedi.

Günay Güvenç maç sonunda itiraf etti: Evet yere yatıyorum

"BUNU HERKES YAPIYOR"

Günay, "Türkiye'de skoru bulunca takımlar yatıyor, oyunu soğutuyor. Bunu herkes yapıyor, ben de yapıyorum. Biz burada bugün 1 puan kazandık. Yeni bir takımız. Denizlispor'u evimizde yenmek istiyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Günay Güvenç Antalyaspor Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (9)

ONUR:

biraz premier lig izleyinde kendınızden utanın adamlar 4 0 gerideyken bile aynı dısıplın aynı heycanla oyun oynamaya çalısıyor bızım lıgımızde deplasman dakıka 1 one gecsın 89 dakıka yerden kalkmıyor

41
3
yanıtYanıtla
GÜFRAN:

DELİKANLI GİBİ İTİRAF ETMİŞ HELAL OLSUN

4
12
yanıtYanıtla
Dodo:

Bu işi volkan demirel soktu ülkeye. Geri pasda aykutlu fenerden çıktı. Fener lav, gs pav, bjk yan edilsin. Yerlerini uygun birşey yaparız artık.

4
4
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Futbola çamuru terim ve öğrencileri taraftarları bulaştırdı. Paralel yapıyıda gs ve onun tohumları bulaştırdı. Bilde konuş

yanıt7
yanıt3
vahdettin bayram:

ingiltere ligini seyret biraz. . . insanlar yattığını izlemek için maça gelmiyor, futbol izlemek istiyor insanlar.

8
0
yanıtYanıtla
DOĞRUSU:

ALNINDAN ÖPÜYOM YAVRUM. YATA YATA BÜYÜYO YENİ NESİL LAA

7
0
yanıtYanıtla
1234:

O yüzden Türk Futbolu yerlerde sürünüyor.

4
0
yanıtYanıtla
Kadir inanır:

Yat ulen

1
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

Türkiye de böyle yapıyorlarmış!! tüm dünyada böyle bu işler. vakit geçirmek futbolun içinde var. basketboldaki gibi kronometre uygulaması getirmezsen devam da eder. futbolda topun oyunda kalma süresi diye birşey var. .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title