Haberler

Medipol Başakşehirli Gökhan İnler'den Kupalı Paylaşım

Güncelleme:

Medipol Başakşehir'in deneyimli oyuncusu Gökhan İnler, Galatasaray maçı öncesi sosyal medyadan, "Hazırız, inanıyoruz, başaracağız" paylaşımında bulundu. Bilindiği üzere Galatasaray-Medipol Başakşehir mücadelesini hangi takım kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek.

Medipol Başakşehir'de Galatasaray ile oynanacak olan kritik maç öncesi takımın yıldız oyuncusu Gökhan İnler'den sosyal medya paylaşımı geldi.

Medipol Başakşehirli Gökhan İnler'den Kupalı Paylaşım

"HAZIRIZ, İNANIYORUZ, BAŞARACAĞIZ"

Gökhan İnler, "Hazırız, inanıyoruz, başaracağız" şeklinde paylaşım yaparken, mesajın sonuna kupa emojisi ekledi. Maçtan bir gece önce Gökhan İnler tarafından yapılan paylaşım hafta boyunca sessiz kalan Medipol Başakşehir'in yoğun konsantrasyon içinde olduğu şeklinde yorumlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gökhan İnler Galatasaray Başakşehir Haberler

500

Yorumlar (16)

metin:

devletin torpilisi başakşehir miletin takımı galatasaray geriside kuşbeyinli işeyaramaz takımlar tukiye ligin üzeti

13
12
yanıtYanıtla
Kenan:

Fransız milletinde bahsediyorsun Türk olarak üstüme almıyorum

yanıt3
yanıt9
ULTRASLAN:

Kenan sen hani şu rumları kurduğu ezik dilenci takımı mı tutuyorsun yoksa.Vahh vah.Fenerli misin.Allah başka dert vermesin

yanıt3
yanıt4
ÂDEMOĞLU:

Hakem yine bir kırmızı 7 sarı 2 penaltı verir

8
7
yanıtYanıtla
ULTRASLAN:

Bu kuş beyinli kanatlısporlu taraftarlara çok üzülüyorum.Ula siz daha birkaç hafta önce başakşehire torpilli akbilspor hakemleri satın aldı falan filan demiyor muydunuz.Simdi de aynısını Gs ye mı demeye başladınız.Cok telaş yaptınız Gs şampiyon olacak diye.cok çamur attınız ama önce önünüzdeki pisliği yiyin siz.Ağlamak dilenmek sizlere şampiyonluk GS ye yakışır.

7
6
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Başakşehir zaten Galatasaray''ın takımıdır. Fatih Terim stadında oynarlar , başkanları ve teknik direktörleri de Galatasay''lıdır . Gerisi ve tüm lig zaten bir tiyatro oyunudur.

5
8
yanıtYanıtla
Harun:

Çok inananlar oldu yeğen

8
2
yanıtYanıtla
ULTRASLAN:

sizin hayalleriniz bizim gerçeklerimiz gökhan kardeş ;)

7
3
yanıtYanıtla
Gfb:

Utanma da yok bu cinconlularda. Hakemlerle el ele...

yanıt1
yanıt3
dost:

fener ol kampanyası yan tarafta hadi git yerine

yanıt1
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title