Haberler

Ligden Çekilme Kararı Alan Gaziantepspor, İnegölspor Maçına Çıkmadı

Güncelleme:

Ligden çekilme kararı alan Gaziantepspor, İnegölspor ile oynanması planlanan maça çıkmadı. TFF yetkilileri ile hakemler, yaptıkları toplantı sonrası stattan ayrıldı.

Ligden çekilme kararı alan Gaziantepspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta İnegölspor ile yapması planlanan 19. hafta mücadelesine çıkmadı.

Gaziantep Stadı'nda oynanması planlanan maç için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, tüm hazırlıklarını tamamladı. Ancak karşılaşmanın başlama saati olan 13.00 itibarıyla Gaziantepspor'un maç kadrosunu federasyona bildirmemesi nedeniyle TFF yetkilileri ile hakemler Erdem Temel, Kürşathan Akın ve Güner Mumcu Taştan, saha ortasında toplantı yaptı. Ev sahibi ekibin maça çıkmaması üzerine oynanamayan karşılaşma ile ilgili kararı TFF verecek.

Bu arada karşılaşma için hazır bekleyen İnegölspor oyuncuları ve emniyet görevlileri stattan ayrıldı.

TAKIM HAFTA İÇİ LİGDEN ÇEKİLME KARARI ALMIŞTI

33 puan silme cezası alan ve ligde geride kalan 18 haftada eksi 22 puanla son sırada bulunan Gaziantepspor'da kulüp yönetimi, hafta içerisinde "Gaziantepspor'umuzun ismi, tarihi ve armasının daha fazla yıpranmaması adına, kulübümüz TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta kalan maçlarına çıkmama ve ligden çekilme kararı almıştır." şeklinde açıklama yayınlamıştı.

NİĞDE ANADOLU MAÇINA DA ÇIKILMAZSA LİGDEN DÜŞÜRÜLECEK

TFF yetkilileri, Gaziantepspor'un durumunun gelecek hafta iç sahada oynanması planlanan Niğde Anadolu maçıyla belli olacağını ifade etti.

Gaziantepspor, söz konusu müsabakaya da çıkmaması durumunda statü gereği bir alt lige düşürülecek.

Borçları nedeniyle sezon sonunda geçerli olmak üzere küme düşürülme cezası bulunan Gaziantepspor, bu sezon da küme düşmesi durumunda yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele edecek.

Kaynak: AA / Spor

Gaziantepspor İnegölspor Gaziantep Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (38)

VATAN:

TÜPCÜDEN FEDERESYON BAŞKANI , İŞ ADAMLARINDAN KULÜP BAŞKANLARI OLURSA SONU BU OLURRR. ŞİMDİDE UTANMADAN ÇIKIP KONUŞUYORLAR. TÜRK FUTBOLUNU BİTİRDİLERRRRRRRR.

16
2
yanıtYanıtla
Köroğlu:

Antep gibi bir şehirden, adam gibi yönetici çıktı da, sorun diğerlerinin mi oldu? Celal Doğan zamanında kulüp yönetilebiliyordu da, şimdi mi yönetilemez oldu? Başakşehir, Yeni Malatya, Konya gibi Anadolu takımları adam gibi yönetiliyor, şampiyonluğa oynar duruma gelebiliyor da, Antep neden gelemiyor? Şu anki Fener''in hali de içler acısı. Senin tabirinle, iş adamı olan Ali Koç kulübün başına geçince, Fener mi bozuldu? İyi de, Aziz Yıldırım iş adamı değil miydi?

yanıt0
yanıt0
Sabri:

120 milyonluk stat bomboş yatıyor.

14
2
yanıtYanıtla
ZaZaKi:

TÜRK FUTBOLU THE END BAŞIMIZ SAGOLSUN

15
1
yanıtYanıtla
ADANASPORCANIMGALATASARAYAŞKIMDIR:

Futbolumuzun köklü efsane takımı nasıl bu hale gelebilir üzücü aynı zamanda düşündürücü. Tam kenetlenme zamanı taraftarlar camia futbolcular tüm takımda emeği geçen herkes şehir yardım geceleri konserler düzenlenebilir şehrinbağrından yetişmiş sanatçılarda birşeyler yapmalı sunmalı takım ayakta kalmalı. Geçmiş olsun bu takım ayakta kalmalı. Üzgünüm Adanadan sevgiler saygılar.

10
5
yanıtYanıtla
ooooojoooo:

beledıye daga tasa cıcek ekıcegıne kulube sahıp cıksın

8
5
yanıtYanıtla
HIRBO:

tüpkafa futbolu bitirdi

12
1
yanıtYanıtla
misto:

haklisin

yanıt2
yanıt0
Hamburg1973:

Antep zaten Batmış birde maça çıkmazsa ligden düşüreceklermiş şaka gibi Federasyon ne için var

7
5
yanıtYanıtla
Diliyar:

adamlarda beyin bu kadar takım diyor ben ligten çekilmek istiyorum tff diyor ligden düşürecem şaka gibi :))

yanıt2
yanıt0
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title