Haberler

Yayıncı kuruluş sesi kısmak zorunda kaldı! Galatasaray tribünlerinden ağır tezahürat

Güncelleme:

Galatasaraylı taraftarlar Kasımpaşa karşılaşmasında Başkan Burak Elmas'ı istifaya davet etti. Başkan ve futbolculara yönelik argo tezahüratlar yapıldı. Yayıncı kuruluş sesi kısmak zorunda kaldı.

Sarı-Kırmızılı taraftarlar Kasımpaşa maçının başından itibaren Başkan Burak Elmas'ı istifaya davet etti. Fatih Terim'in gönderilmesinden dolayı öfkeli olan taraftarlar, Kasımpaşa'nın öne geçmesiyle iyice küplere bindi.

"NASIL GÖNDERDİN"

Sarı-Kırmızılı taraftarlar Başkan Elmas'a yönelik, "Fatih'i nasıl gönderdin! Hakemler doğruyor Burak Elmas susuyor. Yönetim istifa" tezahüratları yaptı.

FUTBOLCULARA SERT MESAJ

Taraftarlar futbolculara ise "Formayı çıkarın defolun gidin. Maçtan sonra disko, otelde kumar var. Şampiyonluk gitti aferin çocuklar" tezahüratını yaptı. Yayıncı kuruluş, taraftarın küfürlü protestoları artınca sesi kısmak zorunda kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Burak Elmas Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Halit Dursun:

yani ne bekliyorsunuz ?? basari olmayincadami taraftar sizi sevecek ? bu hic bir takimda olmaz... basarisiz olunca bunlara da katlanacaksin ister istemez...

9
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title