Haberler

Galatasaray taraftarından destek çağrısı

Güncelleme:

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek sarı-kırmızılı futbol takımına destek çağrısında bulundu.

Galatasaray'ın ünlü taraftar grubu ultrAslan, sosyal medya hesabından sarı-kırmızılı taraftarlara çağrıda bulundu. Yapılan açıklamada, Galatasaray'ın ilk kez zor günlerden geçmediği vurgulanarak, "Bu kötü sonuçların, kötü performansların ancak birlik ve beraberlikle ve Galatasaray'a yakışır şekilde savaşarak aşılacağından şüphemiz yok. Sezon başından bu yana alınan kötü skorlardan daha çok, üstündeki formaya yakışır mücadele etmeyen, skorlara isyan etmeyen, hedefe ulaşmak için çaba sarf etmeyen bir oyuncu grubuyla karşı karşıyayız." denildi.

"SEZONA YENİDEN BAŞLIYORCASINA BİZ ALİ SAMİ YEN'DEYİZ"

Açıklamada, taraftarlar olarak geçmiş sezonlarda da takıma desteklerini her şartta gösterdiklerinin altı çizilerek, şu görüşlere yer verildi:"Oyuncularımız da cuma günü oynanacak Rize maçından itibaren bu formaya yakışır, inancımızı artıracak, bizleri arma için savaşmaya daha fazla motive edecek mücadeleyi ve oyunu görmek tek isteğimiz. Cuma günü sezona adeta yeniden başlıyorcasına biz tribünde, Ali Sami Yen'deyiz. Hocamızın ve futbolcularımızın da aynı duygular ve aynı inanmışlıkla sahaya çıkacağına inanıyor ve cuma günün iple çekiyoruz."

Galatasaray taraftarından destek çağrısı

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (32)

KSK li MESUT:

Suriyeliler toplantısı düzenlemişler... Paratör iyi yemliyo bu kamilleri. Haa pardon conconları... neyse atlarlar şimdi bu yoruma da. rezilsaray...

10
17
yanıtYanıtla
tff mhk fb el ele:

sms attın mı sen bakiim. adil rami ye para lazım hadi gecikme. Yanal a da lazım:) 20 trilyoncuk maaş alıyor. bence direkt maaşını gönder. poschesi var partisi var. hayır başkan fakir olsa o verir yoksa sizden ister mi tescilliler hadi

yanıt6
yanıt1
acunbabadeulan:

Geçen sene gibi olucaksınız merak etmeyin fenerbahceli tontoş

yanıt5
yanıt2
tff mhk fb el ele:

bakın tff başkanı fb maçında hakemlere bağırıyor. 9 haftadır hakemler fb nin yanında. ne penaltı veriliyor ne kırmızı. gs nin kaç penaltısı verilmedi. bjk maçında uydurma kartlarla marcao cezalı yapıldı. koça ceza geri çekildi. TFF mhk mdya malum geruptan reklam için fbyi destekliyor. onlar hepsi biz tek. Mayısa çok var;)

15
11
yanıtYanıtla
1234:

maalesef bunu sadece biz galatasaraylılar görüyoruz diğerleri görsede bilsede konuşan yok dünkü tarsus maçında bile ofsayttan kornere giden top gol oldu ama ses yok konuşan yok Allah yardımcımız olsun bu ülkede fenerbahçe olduğu için futbol bozuk çünkü futbolla alakaları yok ama sorsan mağdur fenerbahçe bir gün elbet gerçekler ortaya çıkar

yanıt6
yanıt4
6SLİ:

Dedi F. saraylılar

yanıt1
yanıt2
Febeşli:

Dedi tescilli

yanıt0
yanıt0
KAZIM:

evet cincona gülüp hep beraber eğlenmeye devam ediyoruz :))

9
8
yanıtYanıtla
ozan:

Kalas. Bak kalas dedim odun demedim. Kalas odunun şekil almış halidir. Bu takım bilmem farkında mısın 2 yıldır şampiyon. Düzelirse yine şampiyon. Sen git biraz kumda oyna . .

yanıt3
yanıt1
raa:

bu maca para verecek olan aptallar sürüsüne katilmayin sonuc yine hüsran olacak bu takim bu sene ölmüstür sadece üc kulfü bir elham okuyun belki iyiye gider ileriki zamanda

4
13
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title