Haberler

Galatasaray-Hatay maçı Olimpiyat Stadı'na verilince kıyamet koptu! Karagümrük'ün tepkisi çok büyük

Güncelleme:

Süper Lig'in 2. haftasındaki Galatasaray-Hatayspor maçı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki zemin bakım çalışmaları nedeniyle alınan bu karara Fatih Karagümrük tepki gösterdi. Maçlarını bu sezon Olimpiyat Stadı'nda oynayacak Karagümrük, yaptığı açıklamada, "Biz hiç yokmuşuz gibi İstanbul'un rezerv sahası olarak kullanılmaması hususunu Atatürk Olimpiyat Stadı yetkililerinden bekliyoruz. Zira stadın zemininin toparlanamaz hasarlar alacağı aşikardır" denildi.

Bu sezon maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayan Fatih Karagümrük, stadyumun Galatasaray-Hatay maçı için kullanılacak olmasına tepki gösterdi.Kulüpten yapılan açıklamada stat zemininin oynanacak üst üste maçlar sebebiyle ağır hasar göreceği ifade edildi.

"STADIN ZEMİNİNİN TOPARLANAMAZ HASARLAR ALACAĞI AŞİKARDIR"

Fatih Karagümrük'ten yapılan açıklamada, "Biz hiç yokmuşuz gibi İstanbul'un rezerv sahası olarak kullanılmaması hususunu Atatürk Olimpiyat Stadı yetkililerinden bekliyoruz. Zira stadın zemininin toparlanamaz hasarlar alacağı aşikardır" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atatürk Olimpiyat Stadı Fatih Karagümrük Galatasaray Hatayspor Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Mustafa Haluk PAYAS:

FB orada 3 tane hazırlık maçı oynadı.Neden sesiniz çıkmadı.?

29
11
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Üç tane hazırlık maçı ile bu bir mi , her hafta maç oynanması o zemini patates tarlasına çevirir , senin futbol bilginin içine neyse

yanıt1
yanıt3
HdhdAlaaddin Coşkun:

Fener yalakası karagümrük.okadar takım maç yapar sedi çıkmaz Gs olunca öterler.hadi ordan dallamalar.

4
1
yanıtYanıtla
HdhdAlaaddin Coşkun:

Orası sizin tapulu malınızmı?karagümrük boş yapmayın.gidin kendinize stat yapın sonra süper ligde oynayın.Orası bütün istanbul takımlarının sahası.daha stada 5 bin seyirci toplayamıyorsunuz 80 bin kişilik stadı sizemi verecekler

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title