Haberler

Galatasaray grubunda kaçıncı sırada? İşte puan durumu

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında konuk ettiği İspanya'nın Real Madrid takımına 1-0 yenilerek, A Grubu'nda son sıraya geriledi.

İlk hafta maçında deplasmanda Club Brugge ile 0-0 berabere kalan, ikinci haftada sahasında Paris Saint Germain'e (PSG) 1-0 mağlup olan Galatasaray, üçüncü hafta müsabakasında Real Madrid'i Türk Telekom Stadı'nda konuk etti.

Mücadelenin başında Florin Andone ile girdiği pozisyonlardan yararlanamayan sarı-kırmızılı takım, 18. dakikada Toni Kross'un golüyle 1-0 geriye düştü. İlk yarıyı bu skorla geride kapatan Galatasaray, ikinci devrede üretken bir görüntü çizemedi. Rakibinin ataklarında kaleci Fernando Muslera kalesinde gole izin vermeyince maç 1-0 Real Madrid'in üstünlüğüyle sona erdi.

PSG DEPLASMANDA 5'LEDİ

Bu sonuçla Galatasaray 1 puanda kalırken, Real Madrid puanını 4'e çıkardı. Haftaya averajla İspanyol temsilcisinin önünde 3. sırada giren sarı-kırmızılılar, son sıraya geriledi. Gruptaki diğer maçta PSG deplasmanda Club Brugge'ü 5-0 gibi farklı bir skorla geçti. Lider olan Fransız ekibi 9 puana yükselirken, Belçika temsilcisi 2 puanda kaldı.

İşte puan durumu:

1- PSG: 9 puan

2- Real Madrid: 4 puan

3- Club Brugge: 2 puan

4- Galatasaray: 1 puan

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Club Brugge Real Madrid Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (27)

zaza:

şl müziği nasıl? beğendiniz mi? müzikle kendini avutan gariban camia anca böyle rezil olursunuz :)))

7
6
yanıtYanıtla
bu ne lan:

başakşehir şampiyon olsaydı, bundan daha iyi sonuçlar alırdı.

6
7
yanıtYanıtla
BELHANDA:

allah bereket versin türk futboluna 1 puan bile fazla tüm çöpleri galatsarayda toplamışlar fatih terim eski terim değil seriyı neden ısrarla oynatıyorsun adam tüm topları kaybetti bablei neden ıslararla oynatıyorsun aadam tüm topları kaybetti

12
1
yanıtYanıtla
falcao:

siz dua edin ayağım takıldı da düştüm. ben sizinle burda değil dışarda oynucam. şekilsiniz ya

8
3
yanıtYanıtla
OKAN:

hakemlerle şampiyon olup gidersen o lige böyle rezil olursun cincon

7
3
yanıtYanıtla
BATTALGAZİ44:

HER NE KADAR FENERBAHÇELİ OLSAMDA ÖNCE TÜRKÜM VE BİR TÜRK TAKIMININ ZOR DURUMUNA GÜLECEK VEYA DALGA GEÇECEK KADAR ONURSUZ DEĞİLİM

7
2
yanıtYanıtla
gurbetçi:

Yiğidin Harman Olduğu Yere Malatyaya selam

yanıt1
yanıt2
Kenan:

HANGİ TÜRK TAKIMI TÜRK FUTBOLCU OYNATMAYAN TAKIMDANMI BAHSEDİYORSUN

yanıt2
yanıt0
yazık:

bu maçı almalıydık çok yazık takım dağılıyor yönetimin bu işe dur demesi lazım ocakta artistleri gönderin bartali teknik heyet falan gitsin yeter

4
3
yanıtYanıtla
ali:

Şampiyonlar Ligi''nde gol atamayan tek takım Galatasaray. . . galataasrayada bu yakışır

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title