Haberler

Galatasaray, Göztepe'den ayrılan Beto ile anlaştı

Güncelleme:

Galatasaray, Göztepe'deki sözleşmesi biten Portekizli kaleci Beto ile anlaşma sağladı. 38 yaşındaki file bekçisi 3 sezondur Göztepe forması giyiyordu.

Fernando Muslera'nın sakatlığının ardından kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray mutlu sona ulaştı. Sarı kırmızılı kulüp, Göztepe'deki sözleşmesi sona eren Beto ile anlaşmaya vardı.

Göztepe'de üç sezon geçiren 38 yaşındaki file bekçisi, kariyerinde Sevilla, Benfica, Sporting, Braga, Cluj ve Porto gibi takımların da formasını giydi.

(Kaynak: NTV Spor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Beto Haberler

500

Yorumlar (8)

ilginç:

Birinin çöpü diğerinin hazinesidir.

9
1
yanıtYanıtla
Kenan:

Yok artık vizyona bak be 38 yaşındaki birini transfer etmek

7
2
yanıtYanıtla
Sıddık akdoğan:

Kariyerinin sonunda zaten muslera iyilesinceye kadar götürür gs yi. Göztepe beto ve gs için iyi bir anlaşma bence herkes mutlu

3
4
yanıtYanıtla
DEDE KALECİ:

Gelmişler Beto''ya dede diyorlar bu adam kaleci koşmuyor tecrübe önemli tecrübe desen tillahı bu adamda oynadığı takımlara bak sporting lizbon, porto, benfica, sevilla Muslera iyileşene kadar kralını idare eder büyük takımlarda oynamış derbi kaldırır her türlü deneyimi var muhteşem transfer olur

4
2
yanıtYanıtla
SOFİ:

Muslera iyileşinceye kadar alındı kanaatindeyim. . . . Muslera iyi olunca muhtemelen arkadaş jübile yapacak. .

5
0
yanıtYanıtla
MEMET33:

FATİH TERİM BAYILIR BÖYLE 40 FİTLİK ADAMLARA SONRADA KALECİ HATASINDAN KAYBETTİK BETOYU SİLDİM DİYE AÇIKLAMA YAPIP OLAYDAN SIYIRARAK 1- 2 SENE DAHA KONTRAT YAPIP BİZİM PARAYLA SERVET YAPMAYA DEVAM EDER.

2
2
yanıtYanıtla
Cibilik:

Oğlum bu adam dede olmuş ne betosu

2
1
yanıtYanıtla
Eski GS li:

Galatasaray da Takim yas Ortalamasini genclestirme ve Yabanci sayisini artirma hamleleri cok Gerkliydi ve Yerinde bir karar adamin Bonservisi de elinde ki yemede Yanin da yat Imza Parasi Menejer Yemlemesi derken Asiri Dolu olan KASA da bu sekilde Rahatlar Cok dogru hamleler GS böyle devam insallah 2 - 3 sene ye TFF 1 Lig de Sampiyonluk kovalarsiniz

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title