Haberler

Galatasaray'dan Çaykur Rizespor'a "Oğulcan Çağlayan" cevabı: İddialar tamamen gerçek dışıdır

Güncelleme:

Oğulcan Çağlayan'ın uzlaşma sürecine ilişkin açıklama yapan Çaykur Rizespor'a Galatasaray'dan cevap geldi. Sarı-kırmızılı kulüp yaptığı açıklamada, "Adı geçen oyuncumuzun 2019 - 2020 sezonu devam ederken, transfer sürecine Galatasaray'ın müdahil olduğu iddiaları tamamen gerçek dışıdır. Başkan Yardımcımız Sayın Rezan Epözdemir'e yönelik mesnetsiz ve yakışıksız ifadeleri ise hiçbir şart altında kabul etmiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray ile Çaykur Rize spor arasında Oğulcan Çağlayan transferine ilişkin yaşanan ihtilaf çözüme ulaşmadı. Sabah saatlerinde Karadeniz ekibinin yaptığı açıklamaya Galatasaray cevap verdi. Sarı-kırmızılı kulüp, haksız itham ve suçlamalarla karşı karşıya olduklarını belirtti.

Galatasaray'ın "Çaykur Rize spor'un Açıklamasına Yanıtımızdır" başlık açıklaması şöyle:

"MESNETSİZ VE YAKIŞIKSIZ İFADELERİ HİÇBİR ŞART ALTINDA KABUL ETMİYORUZ"

Başkanımız Sayın Burak Elmas'ın GSTV yayınında açıkladığı bilgi ve belgeler geçerliliğini korumakta ve kamuoyunun takdirindedir. Adı geçen oyuncumuzun 2019 - 2020 sezonu devam ederken, transfer sürecine Galatasaray'ın müdahil olduğu iddiaları tamamen gerçek dışıdır. Başkan Yardımcımız Sayın Rezan Epözdemir'e yönelik mesnetsiz ve yakışıksız ifadeleri ise hiçbir şart altında kabul etmiyoruz.

"GALATASARAY CAMİASI İLE OMUZ OMUZA DURMAYA DAVET EDİYORUZ"

Sürecin gidişatına göre, gerekli gördüğümüz takdirde görüşmelerde yer alan bilgi, belge ve isimleri tüm detaylarıyla spor kamuoyu ile paylaşacağımızı belirtmek isteriz. Futbol kamuoyunu ve Çaykur Rizespor camiasını Türk futbolunda yaratılmaya çalışılan bu suni gerginliğe karşı, doğruların yanında ve Galatasaray camiası ile omuz omuza durmaya davet ediyoruz.

"GALATASARAY, HAKLI MÜCADELE VE DİK DURUŞUNDAN ASLA VAZGEÇMEYECEK"

Galatasaray, mazisinde örnekleri olduğu gibi, bugün de ilkeleri nedeniyle haksız itham ve suçlamalarla karşı karşıyadır. Ancak Galatasaray, haklı mücadele ve dik duruşundan asla vazgeçmeyecek, yine geçmişte olduğu gibi, bugün de bu süreçten güçlenerek çıkacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Oğulcan Çağlayan Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500

Yorumlar (3)

ahmet güneş:

eeeee oyuncu ayartma transferlerinden elbet patlayacaktın cincon....

1
17
yanıtYanıtla
Metin Demir:

aynı şeyi feneresyon yapsaydı sizce büylemi olurdu şimdiye dek çoktan oynardı

2
0
yanıtYanıtla
Lexa :

TFF İSTİFA !!! KATARLILARDAN ALDIKLARI PARALAR DA HARAM ZIKKIM OLSUN.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title