Haberler

Galatasaray'da yeni transfer Şener Özbayraklı sakatlandı

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten ve Galatasaray'a transfer olan Şener Özbayraklı Avusturya kampında sakatlandı. Milli futbolcunun sağ ayak baş parmağında ayrılmamış kırık tespit edildi.

Galatasaray'ın yeni transferi Şener Özbayraklı, Avusturya kampında sakatlandı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Avusturya'nın Tirol bölgesindeki Seefeld kasabasında kampta bulunan futbol takımı, yeni sezon hazırlıklarına akşam gerçekleştirdiği idmanla devam etti.

Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sınırlı alanda grup ve takım taktiği üzerine çalışmalar yapıldı.

TEDAVİSİNE BAŞLANDI

Sağ ayağına darbe alan Şener Özbayraklı'nın yapılan tetkiklerinde baş parmak kemiğinde ayrılmamış kırık hattı tespit edildi. Tedavisine başlanan milli futbolcu, çalışmalarına takımdan ayrı özel bir program dahilinde devam edecek.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: AA / Spor

Şener Özbayraklı Galatasaray Avusturya Haberler

500

Yorumlar (10)

gerçek mi gerçek:

iyi olsa fener bırakır mı ? Sırf rekabetten dolayı bu adamı alıp kadroya kattılar

5
9
yanıtYanıtla
hayalperestsin:

serdar aziz i tolgay ı ismail köybaşı nı. . . . . alırken iyimiydi o futbolcularda siz topladınız sonuç hüsran. neyse düşme hattının heyecanı size bu sene yarasa bari

yanıt9
yanıt2
çöp:

yabancı sınırı yüzünden alındı yoksa lig den hiç bir oyuncu 5 kuruş etmez !

yanıt4
yanıt1
istfb:

hahahahahaha :)

5
8
yanıtYanıtla
KURTBEY:

SEVİNME FENEVLİ , BU SENE YİNE ŞAMPİYONUZ ;) OLAMASAK DA ŞUNDAN EMİNİM SİZ ASLA OLAMAZSINIZ. :D SENE SONU GÖNDERECEĞİMİZ ADAMLARI DİREK BİZDEN ALIN UĞRAŞMAYIN GİTTİKLERİ KULUPLERDEN ALMAK İÇİN :D

yanıt2
yanıt3
NAZIM GÜÇLÜ:

daha beter olsun

5
4
yanıtYanıtla
asdfgh:

inşallah 10 katı senin başına gelir

yanıt6
yanıt2
SADAS:

çöpleri toplarsanz olcağı buydu

6
3
yanıtYanıtla
kral:

iyi kitledik

1
0
yanıtYanıtla
GALATASARAY:

diagne gitti mi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title