Haberler

Galatasaray-Beşiktaş Derbisinin Hakemi Bülent Yıldırım Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:

Süper Ligin 31. haftasında oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisinin hakemi Bülent Yıldırım verdiği kararlarla sosyal medyayı salladı.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan Galatasaray- Beşiktaş derbisinin hakemi Bülent Yıldırım'ın verdiği kararlar sosyal medyayı salladı. Twitter'da kısa sürede TT listesinde ilk sıraya çıkan Bülent Yıldırım için 40 binden fazla tweet atıldı.

İşte atılan tweetlerden bazıları;

Galatasaray-Beşiktaş Derbisinin Hakemi Bülent Yıldırım Sosyal Medyayı Salladı

Galatasaray-Beşiktaş Derbisinin Hakemi Bülent Yıldırım Sosyal Medyayı Salladı

Galatasaray-Beşiktaş Derbisinin Hakemi Bülent Yıldırım Sosyal Medyayı Salladı

Galatasaray-Beşiktaş Derbisinin Hakemi Bülent Yıldırım Sosyal Medyayı Salladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bülent Yıldırım Sosyal Medya Galatasaray Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (18)

emre:

boş yapmayın Arenadaki taç pozİsyonu yuzunden iki kere Galibiyetimiz alındı KONYA maçında uyduruk penaltı Yüzünden Galibiyetimiz alındı daha sayamadığım çok şey var hayırdır gol attınız da sayılmadı mı kırmızı kartlık pozisyon vardı da oyuncumuz mu atılmadı ofsaytta dan gol attık da geçerli mı oldu Gs oyunu bırakana kadar şutunuz yoktu sahada neyden bahsediyorsun bu arada taş pozisyonların da vara gidilmiyor bilmem anlatabildim mı babanız Galatasaray yallah

16
6
yanıtYanıtla
Dobra:

Ancak böyle hakemle galibiyetlere sevinirsiniz siz. Mac daha baslamadan aglaya aglaya bir hal oldunuz. Kina yakin. Bülent abiniz hediye etti maci size.

8
7
yanıtYanıtla
S.S..!:

TAÇ atışını kullanması gereken takım kullanmazsa, taçtan gol olur. Futbolu gözünle izleyip, başka bir yerinle yorumlama. . .

yanıt0
yanıt0
s.s.:

maçı necip, vida, caner hediye etti bize. ne bülenti. ben böyle bir defans görmedim. taçtan gelen topal 3 pasta gol olur mu? bunun sorumlusu sizin defansınız. 1. golde atibayı gördün mü sen gs ceza yayının ordan topu gs kapınca driplinge başlıyor canerin bile gerisinden geliyor ve neredeyse gole engel olacaktı. onun çabasının yarısını diğerleri yapsa o gol olmazdı. 2 gol zaten 1. goldende beter 1 pasla gol siz problemi kendi odaklanamamanızda arayın.

yanıt2
yanıt0
CAN DEP:

Biz baska macmi seyr etik acaba..hakem hatalari oldu her iki takimin aleyine yada lehine ancak sonuca tesir edecek öyle bariz hatalar olmadi...Bjk futbolculari sanki yenilmeye gelmis gibi mücadele etiler yada GS karşisinda bu kadarini yapa bildiler...

4
5
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ŞAMPİYON HERSENE BUDUR, BAK BAK KUDUR.

4
3
yanıtYanıtla
Cimbom:

yav he he :D

3
4
yanıtYanıtla
lakatuş:

Maçı doğru düzgün yönetince Galatasaray ın farkı her maçta ortaya çıkar maçları düzgün yönetsinler Galatasaray açık ara şampiyon olur necibe 2 sarıdan kırmızı kartı veremedi bumu galatasaray ı tutmak

2
2
yanıtYanıtla
panzer:

hakemler fatihterimden korkmuşlar hakkemleri tehdit etmiş.

4
0
yanıtYanıtla
GS:

Ulan adam bir penaltımızı artı biR GOLÜMÜZÜ VERMEDİ bu cahiller hala ötüyor nasıl iş yarabbi ya neyse zaten çok da umrumuzda değil bizim biz Allah''a dua ettik maçın başında Allah''ım hakkı olan kazansın diye içimiz rahat siz konuşun hepinizi gördük Başakşehiri şampiyon etmeye çalışanları da gördük feneri düşürmemeye çalışanları da:))hadi eyvallah.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title