Haberler

Galatasaray, Ali Koç'un sahibi olduğu işletmenin sözleşmesini tazminatsız feshetti!

Güncelleme:

Galatasaray İkinci Başkanı Yusuf Günay, Beşiktaş'ın eski yöneticisi Candaş Tolga Işık'a, "Koç Holding'e ait Divan'la sözleşmemizi hiçbir tazminat ödemeden feshettik." dedi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yaşanan sicil polemiği son buldu. Galatasaray Kulübü, Türk Telekom Stadı'nda faaliyet gösteren Divan Restoran İşletmeleri'nin sözleşmesini resmen feshetti. Galatasaray İkinci Başkanı Yusuf Günay, Beşiktaş'ın eski yöneticisi Candaş Tolga Işık'a " Koç Holding'e ait Divan'la sözleşmemizi hiçbir tazminat ödemeden feshettik" açıklamasında bulundu.

Galatasaray, Ali Koç'un sahibi olduğu işletmenin sözleşmesini tazminatsız feshetti!

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fatih Terim ile alakalı "Sicili bozuk" ifadelerini kullanırken Terim de Kayserispor maçından sonra Galatasaray İkinci Başkanı Yusuf Günay ile Koç grubuna bağlı Divan Restoran İşletmeleri'nin sözleşmesininfeshedilmesi konusunda tartışma yaşamıştı. Günay, Divan ile sözleşmenin devam ettiğini belirtirken Terim, "Eğer tazminat için paranız yoksa ben öderim" demişti.

Galatasaray, Ali Koç'un sahibi olduğu işletmenin sözleşmesini tazminatsız feshetti!Yusuf Günay

Kaynak: Haberler.com / Spor

Candaş Tolga Işık Koç Holding Yusuf Günay Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (23)

ALİ AGA:

Kapattırınca ne oldu egonu tatmin ettinmi sicili bozuk insan

19
15
yanıtYanıtla
4 yıldızlı:

Puhaaa sana ne oluyor milyarca tl dwn küçük bir parça. Sen sms attın mı para lazım fblilere porchesi var partisi var. Başkanda olsa para verir di ama yok işler kesat sms e devam

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

BU KULÜBE ZARARSIN TERİM

20
14
yanıtYanıtla
metin:

Adamı yolluyosunuz 1 2 sene sonra mumla arıyosunuz yok terim gelmeli zart zurt siz gs liler kadar kararsız bi camia yoktur tahminimce

yanıt11
yanıt6
4 yıldızlı:

Terim imparator dur. Divan çöpe

yanıt1
yanıt0
YARDIMCI:

KOÇ AİLESİ TÜRKİYEYİ SÖMÜRMEKTEN VAZGEÇMEDİ

12
21
yanıtYanıtla
Harun TAŞTAN:

Ulan bu işsizlikte orada evine ekmek götürmek için çalışan elemanlar ne olacak. Transfer mi edilecek başak şubeye ? İşte hayat böyle filler tepişir olan çalışkan karıncaya olur. Kimsenin umurunda değil. Önemli olan Fatihin mi Aliye posta koyması yoksa Alinin mi Fatihe posta koyması.

13
6
yanıtYanıtla
4 yıldızlı:

Sms gönderen ben miyim tr nin enzengin kişisine

yanıt0
yanıt0
1234:

Yalandan kim ölmüş

10
6
yanıtYanıtla
KİM, NEDEN YALAN SÖYLÜYOR:

bir süre önce fesih bedeli 500 bin dolar denilmişti. . . İki doğru olmayacağına göre biri YALAN. .

6
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title