Haberler

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Galatasaray'a Tebrik Mesajı

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu, 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ı tebrik etti.

TFF, 22. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'ı tebrik etti.Federasyondan yapılan açıklama şöyle:

"Spor Toto Süper Lig'in 33. Haftasında Başakşehir ile oynadığı müsabakanın ardından bitime bir hafta kala şampiyonluğu garantileyen Galatasaray, lig tarihindeki 22. şampiyonluğuna ulaştı.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig Şampiyonluğu'nu tebrik eder, önümüzdeki sezon ülkemizi temsil edeceği UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dileriz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Lefter Küçükandonyadis Galatasaray DHA Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500

Yorumlar (18)

HER ZAMAN ŞAMPİYON GALATASARAY:

fazla zırlamaya gerek yoookkk eğilin susun dinleyin patlayın kuduruuunnnnnn ama SİZ YİNEDE SUSUN ŞAMPİYON GALATASARAY

10
7
yanıtYanıtla
zza:

zaten TFF şampiyon eti suriye sporu

10
7
yanıtYanıtla
sonsöz:

el birliği ile satılmış hakemlerinizle kumpaslarla dolu bir sezonu geride bıraktınız şikeciler çirkefçiler kul hakkı yiyenler bir de çıkıp asalettten adaletten basiretten bahsederler

9
6
yanıtYanıtla
emre:

aman aman bırazdaha ağlarsan benı de aglatacaksın yallahhhh ısıne bak boş konuşma

yanıt4
yanıt4
görkem yazıcı:

tebrik ederim bizimde katkılarımızla sonunda şampiyon olmayı başardınız :)

10
4
yanıtYanıtla
GSLİ birisi:

Ağlayın ağlayın. Kudurun . . ! Şampiyon GALATASARAY. . (GS''nin hakkı yenen onlarca maç sonrasından gıkını çıkarmayıp kıyım kıyım kıyılırken konuşmayan hazımsızlar, iki tane maçta gs lehine 2 tane karar çıktı diye kupa satılmış oldu. . bırak ses çıkarmayı bir de üstüne destek olup hakemlerde insandır diyerek bildiri yayınlayan iki yüzlülüler şimdi hav hav havlıyor. sizinle futbol tartışılmaz çünkü derdiniz adalet değil hak değil düşmanlık işte tam da bu yüzden KUDURUN!!)

7
6
yanıtYanıtla
METİN:

asıl galatsarayın tff yi tebrik etmesi lazım 8 maçı şike yap kazan ondan sonra da neyse ağzımı bozmayacam

8
1
yanıtYanıtla
Yaşar:

Hem şampiyon yap hemde tebrik et. Ne güzel ne güzel.

6
3
yanıtYanıtla
ADAM:

Beyler yüklenmeyin. BJK klasik, şampiyonluk havasına girip GS maçından sonra 3. lük için yarışmaya başlıyor. Fener zaten malum, maddi manevi toparlanana kadar biz 5. yıldızı takarız. Onların da stres atacağı bir şey lazım. Şaibe diye tutturdular, ancak onlar da biliyor bu sene cezalar ve VAR ile en çok doğranan takımın GS olduğunu. Biz kutlayalım, boşverin. Avrupa maçlarına odaklanmalıyız, bu plansız futbolla çok zorlanırız

2
7
yanıtYanıtla
BlackEagle:

Nickine adam yazmıssın ama adamlıgın A sından haberin yok tüm Türkiye biliyo sizin ne kadar şikeci bi takım oldugunuzu sevilmeyen nefret edlen bi camiasınız o yüzden sus ve saibeli sampiyonlugunu kutla belki bidaha göremeyebilirsin. . .

yanıt2
yanıt1
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title