Haberler

Vedat Muriqi'ten sarı kart açıklaması: Planlı yapsam, gol atınca formamı falan çıkarırdım

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Kosovalı futbolcusu Vedat Muriqi, Süper Lig'in 18. haftasında dün Gaziantep FK ile yaptıkları maçta kırmızı kartla oyundan ihraç edilmesine neden olan ikinci sarı kartı bilinçli olarak gördüğü yönündeki eleştirilere yanıt verdi.

Süper Lig'in 18. haftasında Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de 1 gol, 1 asistlik performans sergileyen Vedat Muriqi, karşılaşmada gördüğü ikinci sarı kart hakkında açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında Muric, "Rakip hızlı başlamasın diye refleks olarak yaptığım bir hareketi planlanmış gibi yorumlayanlar olmuş. Planlı yapsam, gol atınca formamı falan çıkarırdım. Bu kişiler içinde takımımıza karşı algı oluşturmak için uğraşanlar olduğunu hem ben hem de tüm camiamız iyi biliyor." ifadelerini kullandı.

"NABZIN 180'E ÇIKTIĞI BİR İŞ YAPIYORUZ"

Deplasmanda Gaziantep FK'yi yenerek aldıkları 3 puanın takım için çok önemli olduğunu da vurgulayan Kosovalı golcü, "Tek düşüncemiz şampiyonluk. Sadece saha içine konsantreyiz. Başka bir düşüncemiz yok. Gördüğüm kartla ilgili maç sonrası çıkartılan dedikoduların farkındayım. Bununla ilgili konuşmaya bile gerek yok. Nabzın 180'e çıktığı bir iş yapıyoruz. Sahadayken aklımızda sadece oynadığımız maçı kazanmak oluyor." değerlendirmesinde bulundu.

Gaziantep FK maçında gördüğü ilk sarı kartla Süper Lig'in 19. haftasındaki Medipol Başakşehir maçı öncesi cezalı duruma düşen Muric, uzatma bölümünde ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edilmiş ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Hes Kablo Kayserispor ile oynanacak mücadelede cezalı olmuştu.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Gaziantep Spor Haberler

500

Yorumlar (21)

Kenan:

Vedat gollere devam onlarda kudurmaya devam etsin herkesin yaptığını konu FENERBAHÇE olunca ağlamalar ağlayın dümbükler şampiyon FENERBAHÇE

23
10
yanıtYanıtla
HEY CİMBOM HEY:

Fenerbahçe küçüktür, mide bulandırır.

5
18
yanıtYanıtla
bbgbb:

aynı sizin gibi berduşlar.

yanıt4
yanıt0
1907:

OKAN 6SARAY DA KART GÖRÜRKEN O KADAR KÜÇÜKTÜNÜZ HALEN DE AYNISINIZ MOR GELİNİM

yanıt8
yanıt0
Hep numara demeçler:

Peki Vedat''ın golü atacağı kesin miymiş te sarı kart görmek istesem golden sonra formayı çkartırdım demiş. Oyun bitmeden sarı kartı göreyim dedi. Zaten bilse golden sonra kesin formayı çıkartırdı.

4
19
yanıtYanıtla
BOZUK SİCİL:

KARDEŞİM MALMISIN SEN ADAM GOL ATTIKTAN SORA KIRMIZI YEDİ

yanıt13
yanıt1
Fener kolik:

Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak

10
7
yanıtYanıtla
DİĞER 17 TAKIM TARAFTARI:

Bunu ancak mallar söyler farkında mısın diyeceğim, belli ki değilsin

yanıt4
yanıt16
Asd:

Demekki ogun dunyada tek sen kalacaksın

yanıt7
yanıt9
ALİ ALİ:

rüyadamısın

yanıt1
yanıt3
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title