Haberler

Fenerbahçe sözleşmesi biten 9 isimden 5 tanesi ile sözleşme yenileyecek

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü, sezon sonunda sözleşmesi bitecek 9 futbolcu için harekete geçti. Yönetim 5 futbolcu ile sözleşme yenileme kararı aldı.

Sarı lacivertli ekipte ara transfer döneminin çalışmaları sürüyor. Yönetim bir yandan da sözleşmesi bitecek isimler için harekete geçti.

Fenerbahçe'de Erten Ersu, Mauricio Isla, Adil Rami, Hasan Ali Kaldırım, Tolga Ciğerci, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Emre Belözoğlu ve Nabil Dirar'ın kontratları haziranda sona erecek. Teknik heyet bu isimlerden Hasan Ali, Isla, Ozan, Tolga ve Dirar ile yeniden sözleşme yapılmasını talep etti. Yönetim de futbolculara, görüşmelere başlamak için menajerlerini bilgilendirmeleri mesajını gönderdi.

Fenerbahçe sözleşmesi biten 9 isimden 5 tanesi ile sözleşme yenileyecek

EMRE'YE JÜBİLE YAPILACAK

Emre Belözoğlu, sezon sonunda futbolu bırakmayı planlıyor. Tecrübeli futbolcu ile yapılacak görüşmede, jubilesinden sonraki kariyer planlaması masaya yatırılacak.

YENİ GÖREVİ BELLİ OLACAK

Fanatik'te yer alan habere göre; Tecrübeli oyuncunun antrenör olarak mı yoksa profesyonel bir görevde mi devam edeceği kararlaştırılacak. Ardından Emre Belözoğlu, yeni görevi için Fenerbahçe ile sözleşmeye imza atacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (7)

Adill:

Emre''nin FB ye hiç bir katkısı olmaz . . Zaman herşeyi gösterecek . . .

5
13
yanıtYanıtla
YORUMCU:

EMRE İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYIN

12
4
yanıtYanıtla
ASLAN1973:

en az 6 yıl yapılmalı sözleşme daha gencecik adam :)

yanıt7
yanıt3
Serdar0011:

Emre 1 yıl daha oynar o kalitede topcuyu 30 milyondan aşağı Avrupa dan getiremezsin

9
4
yanıtYanıtla
ziyaa:

Hemen gönderin şu Fransız Adil Rami''yi.

9
1
yanıtYanıtla
Tebrikler:

Adil Ramiyi kim niye aldı ? Bunu biri çıkıpda bir açıklasın

9
1
yanıtYanıtla
FUTBOL-İST:

Ne günlere kaldı FB, daha lig sonuna aylar var hemen hergün şu gidecek, bu gelecek, şunun bileti kesildi, bunun yeri garanti gibi haberler okuyoruz. Lig yarışının ne olacağı kimin sakatlanıp kimin form tutacağı belli değilken, üstelik şampiyon olacağız diye yola çıkan bu takımın aklı başında bir idarecisi yokmu?, Ozan ı kazanmak için onca maçı heba edenler FB nin şampiyon olması adına kazanılmış olan birçok oyuncuyu neden küstürürler anlamadım, öyle yada böyle bu oyuncuların sözleşmesi var ve faydalanıl

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title