Haberler

Fenerbahçe'den Fatih Terim'in "Zorlu" twitine olay cevap!

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Semih Özsoy, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in "Anlaşıldı; ikinci yarı çok ZORLU geçecek" twitine yanıt verdi. Özsoy, "Bize atılan twitler, onlar için zor olacağını gösteriyor. Hazıra alışmışlar, kurulu düzenleri olanlar zorlanacaklar." dedi.

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özsoy, "Bugün Allah'tan Jailson'un muhteşem golü, birçok hatayı örttü. Olmasaydı başka şeyler konuşuyor olacaktık. Muriç'e verilmeyen penaltı, sağa sola oynatmadan, fazlasıyla verilmesi gereken penaltıydı. Gustavo'ya verilmeyen kart kararı hatalıydı, içeride bileğini de gösterdi. Rizespor 25. dakikada 10 kişi kalmalıydı." dedi.

"HAZIRA ALIŞMIŞLAR, HERKES EYYAMDAN BIKTI"

Özsoy, Fatih Terim'in "Anlaşıldı; ikinci yarı çok ZORLU geçecek" twitine de yanıt verdi. Özsoy, "Görüşme ile ilgili Ali Başkan ve TFF açıklama yaptı. Sorularımız vardı, trafik vardı ve karşı tarafın isteği nedeniyle orada görüştük. Bize atılan twitler, onlar için zor olacağını gösteriyor. Hazıra alışmışlar, kurulu düzenleri olanlar zorlanacaklar. Biz hak, adalet istiyoruz. Artık herkes eyyamdan bıktı. Türk halkı bunu istemiyor." dedi.

Fenerbahçe'den Fatih Terim'in 'Zorlu' twitine olay cevap!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Semih Özsoy Fatih Terim Fenerbahçe Rizespor Haberler

500

Yorumlar (51)

MHS:

F. Terim de bunlara koymaktan bıkmadı. Yukarda konuşan febşli hazıra alışmışlar diyor, evet hazırı en çok kim bilir. Bjk maçını ört bas etmek için dünkü maçta aleyhlerine olan pozisyonlardan bahsetmiş. Aklı sıra aklımızla oynuyor utanmaz takımın utanmaz yöneticisi. Bide N. Özdemirle görüşecek madem başkanınız MHK başkanının orda ne işi var.

26
35
yanıtYanıtla
LİSELİLER:

KABADAYI FATİHİNİN YANINA GİT!!!!!!!11

yanıt16
yanıt11
biz tek siz hepiniz:

sicili bozuklar bir arada

yanıt0
yanıt0
ERGÜN K.:

NE GÜZEL DÜNYA FEDERASYON BAŞKANI İLE MHK BAŞKANI İLE GİZLİCE BİR ARAYA GELİYORSUN SONRA BİR BJK MAÇINA ÇIKIYORSUN MAÇTA HAKEM KATLİAM YAPIYOR. BİRİLERİDE KONUŞUNCA ZORUNUZA GİDİYOR. FENER ZİHNİYETİ HİÇBİR HATASINI KABUL ETMİYOR.

29
21
yanıtYanıtla
The Flawless:

Baktılar hakem yardımlarına rağmen fxbahçe ilk üçe giremiyor nihat özdemir ve saz ekibini devreye soktular. BEŞİKTAŞ ı doğradilar

yanıt9
yanıt12
biz tek siz hepiniz.:

o görüşmeden sonra fener sivasa yenildi deve kuşu. bir şey yapacak liderle o işi yapardı.

yanıt0
yanıt0
XXL:

Demek ki beyefendiler yeni bir düzen kurmuşlar ki bu şekilde konuşabiliyorlar. Ama Beşiktaş''ı da kızdırmak istemiyorlar. Hem yeniyorlar hem konuşuyorlar. Alayınıza Galatasaray

22
23
yanıtYanıtla
Fenerbahçeli:

malesef Fenerbahçe kulübününe yakıştıramadım. kardeşim cevap vermek istediğin adama bir bakacaksın öyle cevap vereceksin ben lafa değil söyleyene bakarım. . kısaca fatih terim asla karakterli bir insan değil

21
9
yanıtYanıtla
YOZGATLI:

ZORUNUZA GİDİYOR DEGİLMİ YILLARDIR ŞAMPİYON OLAMIYORSUNUZ HİLEYLE HURDAYLA MAÇLAR KAZANIYORSUNUZ YİNEDE BİR HALTIN SAHİBİ OLAMIYORSUNUZ BÜTÜN TÜRK TAKIMLARINA ÇAMUR ATMAKTAN UZANMADINIZ

11
17
yanıtYanıtla
canıtın:

nasıl bir zeka varsa bunları söyleyebiliyor. her maçtan sonra tek dertleri terim. terim kadar taş düşsün başınıza. adını duyduğunuzda titriyorsunuz. titremeye devam edin, mayıs geliyor.

13
15
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title