Haberler

Fenerbahçe'den 2 Bomba Birden! Transfer Görüşmesinden İlk Kare

Yeni sezon öncesi transfer için düğmeye basan Fenerbahçe'de transfer görüşmesinin fotoğrafı ortaya çıktı. Sarı lacivertli ekibin Sportif Direktörü Comolli, Brahimi ve Niasse için düğmeye bastı.

Özellikle hücum bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli iki transfer için İstanbul'da futbolcuların menajerleri ile görüşme yaptı.

Sarı lacivertlilerde ilk isim Porto'da top koşturan Yacine Brahimi. Sol kanatta ve orta sahanın solunda oynayabilen başarılı oyuncu istikrarıyla da dikkat çekiyor.

TRT Spor'da yer alan habere göre; Fenerbahçe sözleşmesi sezon sonunda bitecek Cezayirli futbolcunun bonservisinin olmaması nedeniyle bu transferde mutlu sona ulaşmak istiyor. Bu sezon toplam 43 maça çıkan Brahimi takımına 12 gol 8 asistle katkı yaptı.

OUMAR NİASSE İÇİN KİRALIK GİRİŞİMİ

Diğer isim ise İngiltere'den. Sarı lacivertliler Premier Lig takımı Everton'ın devre arasında Cardiff'e kiraladığı Oumar Niasse için de girişimde bulunuyor.

İlk aşamada kiralama seçeneğini öne çıkaran Fenerbahçe bonservis opsiyonunu da gözden geçiriyor. Niasse Türkiye'de Akhisarspor'daki başarılı performansı sonrası 5.5 milyon euroya Lokomotiv Moskova'ya transfer olmuştu.

29 yaşındaki santrfor 42 maçta gösterdiği 19 gol 14 asistlik performansla Rusya'da 2015'te "Yılın futbolcusu" seçilmesinin ardından 18 milyon euroya Ada'nın yolunu tutmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe İstanbul Porto Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

Dodo:

Flaş flaş flaş. Şikebahçe ptt ligine dev yatırımla merhana diyor, niğdeli tahsin fb de.

4
12
yanıtYanıtla
Cafer:

Lan dodoo doldururum seni

yanıt9
yanıt0
KSK Lİ MESUT:

Ne olursa olsun, diagne kazığı gibi olmaz. Conconlar atlarlar buraya şimdi. Ezikler...

8
6
yanıtYanıtla
ua4:

sağlam silkelediler demek ki kerizleri. iyi para toplamışlar yoksa hangi parayla alacaklar, alsalar alsalar hakem satın alır bunlar o da taksitle.

2
10
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

Adnan Polat’ın başlattığı ''Durumu iyi olan 2006 yılında düzenlediği Galatasaraylılar 100 bin dolar versin” 31 Ocak gecesi düzenlenen proje kapsamında Adnan Polat’ın çağrısıyla G. Saray taraftarlarında 2. 4 milyon dolar bağış toplamıştı.

yanıt0
yanıt0
:

FENER SENEYE ŞAMPİYON ÇÜNKÜ 2 BOMBA TRANSFER GELİYOR . MALDONADO VE GUİZA

8
4
yanıtYanıtla
metin:

geçin bombayı çatapat yeter 100 tane messi getirseniz bi cacık olmaz hikayeeeee

5
3
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Gectigimiz yil Katarda zengin bir is adami Türkiyeye cagirilir gel Türkiyede bir takim satin al ve bu takim üzerinde Türkiyeye dolar aktar denilir, Katarli is adami Türkiyeyde şampiyon olabilecek Ve Avrupaya gidecek GS - FB - BJK gibi kuluplardan birini satin almak ister,Ancak iktidar bunlar büyük camiyalardir bunu yapamiyiz deyip orta bir yol buluyorlar seneye yani bu sene icin taraftari olmayan devletin takimi Basaksehiri şampiyon yapip bomba transferlerle hem tarftar kazandaririz heme buraya rahatca dolar akişini saglariz deniliyor yani Şampiyon bir sene önce belirlenmiş oynan oyun bu...

4
1
yanıtYanıtla
KDJKASJ:

İKİSİDE GELSE GÜZEL OLUR AMA ZOR SANKİ

4
0
yanıtYanıtla
KABUL EDELİM:

COMOLLİ FENERİ BİTİRMEDEN GİTMEYECEK

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title