Haberler

Fenerbahçe'de Hatayspor maçında Luiz Gustavo sakatlandı

Güncelleme:

Galatasaray derbisi öncesinde Fenerbahçe'ye Pelkas'tan sonra Luiz Gustavo'dan da kötü haber. Kadronun kilit ismi, Hatayspor ile oynanan maçın ilk yarısında sakatlanıp karşılaşmayı tamamlayamadı.

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesi yıldız futbol Luiz Gustavo'yu sakatlığa kurban verdi.

Deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşılaşan sarı lacivertlilerde ilk yarıda sakatlanan Brezilyalı orta saha oyuncusu, oyuna devam edemedi. Gustavo, ikinci yarının başında yerini Samatta'ya bıraktı.

Tecrübeli futbolcunun 6 Şubat Cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisinde forma giymesi zor görünüyor. Sarı lacivertlilerde geçtiğimiz hafta sakatlanan ve 2 hafta sahalardan uzak kalacak Dimitrios Pelkas da derbide takımını yalnız bırakacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Luiz Gustavo Galatasaray Fenerbahçe Hatayspor Haberler

500

Yorumlar (8)

YORGUN:

KORKMAYIN! TFF BİR ŞEKİLDE SİZİ KAZANDIRIR. BAKSANIZA HAKEM KARARLARINA : ÖNCE RİZE ARDINDAN HATAY MAÇLARINDA 4 PUAN KAZANDRILIDINIZ. YETMEZ Mİ? ARDI ZATEN GELİR. ARTIK HER ŞEY ALENİ!

3
3
yanıtYanıtla
BJK:

Bu Vatanda Alenen kıble değiştiren GS tektir

yanıt0
yanıt0
Futbolobjektif:

fenerbaçede 2 kilit isim yok. pelkas gustavo. ruhunu ortaya koyan iki adam yoksa bu maç yenilgi olur fenerbahçe için. en iyi ihtimal beraberlik. Hatayspor maçı gibi oynarsa 5 yer.

4
1
yanıtYanıtla
Başak:

Dün alenen hakem Salataya oynadı. Her maç bukadar bariz ortada. Salata hangi takıma olursa olsun laf atacak son takımdır yeryüzünde. Insan bir utanır konuşurken bukadar kör yada fransız olunmaz.

yanıt0
yanıt0
FB:

Zekadan yoksun Ozan yüzünden oldu her şey. Bu maldan kurtulamadık gitti ya. . . . Mesut ve İrfan geldi artık bu mert hakan ve ozan bi şekild egönderilmeli. takımın zeka seviyesini düşürüyolar. . .

4
0
yanıtYanıtla
.:

çok biliyon knka sen ya ozan ın o gölü çıkarmasınız görmedin mi bu ilk de değil yani

yanıt0
yanıt0
jhgjj:

onyekurudan koşu var

1
2
yanıtYanıtla
çatalcalı:

sen ozanın futboluna laf atıyorsan sen bu işten hiç anlamıyorsun fener bugün bıraksa ozanı GS/ BJK TA SAZAN GİBİ ATLARSINIZ OLTAYA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title