Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Comolli'nin istifası sonrası özeleştiri yaptı: Hata yaptık

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yöneticilerle yaptığı toplantıda, "Türkiye ve Süper Ligi tanımayan Comolli ve Cocu ikilisinin aynı anda takımın başına gelmesi yanlıştı. Yaşanan kötü tabloda ana etken böyle bir adım atmamız oldu. Kısacası hata yaptık" dedi.

Fenerbahçe yönetiminin geçen sezonun başıyla birlikte futbolu yeniden yapılandırma projesi kapsamında göreve getirdiği üç yabancı ile yollar ayrıldı. Geleceğin Fenerbahçe'sini yaratmak ve yeni bir futbol kültürü oluşturmak amacıyla A Takım'ın başına getirilen Hollandalı Teknik Direktör Phillip Cocu, alt yapı sorumlusu David Badia ve Fransız Sportif Direktör Damien Comolli beklentileri karşılayamadılar ve büyük bir hayal kırıklığı yaratarak görevlerini bıraktılar.

"COMOLLİ-COCU YANLIŞTI"

Yönetici arkadaşları ile geride kalan 1.5 sezonun muhasebesini yapan Başkan Ali Koç'un bu üç hoca konusunda özeleştiride bulunduğu ve "Türkiye ve Süper Ligi tanımayan Comolli ve Cocu ikilisinin aynı anda takımın başına gelmesi yanlıştı. Yaşanan kötü tabloda ana etken böyle bir adım atmamız oldu. Kısacası hata yaptık" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Comolli'nin transfer seçimlerindeki yetersizliği, Cocu'nun takımın kimyasını bozan çalışma ve sistem stili büyük hedefler koyan Fenerbahçe yönetimini başarısızlığa itti. Gelinen noktada hem üst hem de altyapıdaki tüm yabancılar gönderildi.

YENİ SPORTİF DİREKTÖR YERLİ OLACAK

Ve bir anlamda öze dönüş projesi hayata geçti. Önce teknik direktörlük görevine camiayı ve ligi çok iyi tanıyan Ersun Yanal getirildi. Ardından altyapının başına Badia'nın yerine en az Türkiye kadar yurtdışı ve Alman sistemini de bilen Serdar Dayat geldi. Şimdi ise yeni sportif direktörün seçilmesi söz konusu. Yeni sezona bu pozisyon için bir isim düşünülüyor. Bu ismin Türkiye'yi, dünyayı tanıyan yerli biri olacağı ifade ediliyor.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Phillip Cocu Türkiye Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (4)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Tamam affettik o zaman ver ordan 400 liralık forma hemen.....Üstdüzey Keriz fenev taraftarı:)))

3
3
yanıtYanıtla
Gözü.kara:

Alex alex alex olmaliiiii adam ersuna on ceker hem antroner hem menejer olur

1
1
yanıtYanıtla
NE YAPALIM:

BOŞTAKİ FUTBOLCULARI SAĞA SOLA KİRALAYIN VE BİR SOL BEK ALIN ACİIIIIIIII

1
0
yanıtYanıtla
Eylül:

Giuliano Terraneo için atıp tutuyordu birileri. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title