Haberler

Fatih Terim'den Drogba'ya Afrika Yetkisi

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, sarı kırmızı taraftarın çok sevdiği efsane isim Drogba'ya Afrika pazarındaki oyuncular için yetki vereceği ve bu konuda kısa sürede adım atılacağı belirtildi.

Yurt dışında yetenekli oyuncuları arama tarama görevini eski futbolcularına bırakan Fenerbahçe ve Galatasaray'da kadroya Drogba da katıldı. Geçtiğimiz günlerde 'Alex, Luciano ve Deivid Brezilya'da futbolcu bakıyor' açıklaması yapan Ali Koç'un sezon sonunda kendisine sunulacak olan listeye göre hareket etmesi beklenirken, Galatasaray'da ise Elmander'den sonra Drogba'nın da hareket geçtiği belirtildi.

Fatih Terim'den Drogba'ya Afrika Yetkisi

NİJERYA U17'NİN KALECİSİ JOHN AMAH LİSTEYE GİRDİ BİLE

Akşam'da yer alan habere göre; Afrika pazarına yönelmek isteyen ve buradaki yetenekleri değerlendirmek için Drogba'yla iş birliği yaptığı öğrenilen Galatasaray'ın ilerleyen günlerde somut adımlar atacağı ifade edilirken, sarı kırmızılı kulübün şimdiden Nijerya, Kamerun ve Senegal gibi ülkelerin genç takımlarını yakından takip ettiği bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Afrika Haberler

Bakmadan Geçme

Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1 Mayıs kuyumcular açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs eczaneler açık mı, kapalı mı?
500

Yorumlar (14)

aha:

FENERBAHÇE ye özenmeye bayılıyorsunuz eeee tabi büyükler örnek alınır aslancıkk

4
14
yanıtYanıtla
GS Lİ:

FENERE ÖZENSEK KÜME DÜŞMEYE ÇALIŞIRDIK.

yanıt8
yanıt2
MA:

COK BASIT BIR UFKUN VAR BANA 70 LI YILLARI HATIRLATIYORSUN : ÖZENTI NE SIMDI

yanıt0
yanıt0
SNİPER10:

MUKEMMEL HABER YA GALATASARAY İŞTE BU YUZDEN TURKIYEDE KI EN BUYUK KLUP

11
2
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ÇARE SARIGÜL YOK YAV YANLIŞ OLDU, ÇARE DROGBA!

10
0
yanıtYanıtla
GADDAR:

fatih hoca sanki goril seviyo

3
6
yanıtYanıtla
mustafa:

ilyas salman a benziyo

2
3
yanıtYanıtla
adana magandası:

hahah çok güldüm. . . terim kim oluyor da yetki veriyor:)) drogba dünya starı, gelmiş geçmiş en iyi afrikalı futbolcu. . . terimden mi emir alacak:)) drogba bu adana krosuna he he der geçer

1
3
yanıtYanıtla
a:

Bahçıvansın biberin yok, dlyrksn haberin yok.

yanıt2
yanıt1
tam bir magandasın cidden:

Cidden çok cahilsin kardeşim nasıl bu kadar cahil kalmayı başardın? Drogbanın açıklamalarını takip et de nasıl Fatih Terime Biat ettiğini anlarsın

yanıt1
yanıt1
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title