Haberler

Falcao'dan Arda Turan'a transfer telefonu! İşte yaşananlar

Güncelleme:

Galatasaray ile bonuslarla birlikte yıllık 7 milyon eurodan 2+1 yıllık anlaşma sağlayan Falcao'nun transfer için Arda Turan'dan bilgi aldığı ortaya çıktı.

Galatasaray'ın transferini bitirmek için yoğun çaba harcadığı Falcao'nun sarı kırmızılı ekip hakkında bilgi almak için eski takım arkadaşı Arda Turan ve vatandaşı Mondragon ile görüştüğü belirtildi.

ARDA TURAN'A HER ŞEYİ SORDU

Kolombiyalı futbolcunun, Galatasaray Kulübü'nde uzun yıllar forma giyip kaptanlık yapan Arda Turan ve Mondragon'u peş peşe telefonla aradığı ortaya çıktı. Kolombiyalı yıldızın, Atletico Madrid'den takım arkadaşı ve yakın dostu olan Arda Turan'dan Galatasaray ve İstanbul ile ilgili geniş bilgi aldığı öğrenildi.

Falcao'nun, Galatasaray Kulübü'nün durumu, takım yapısı ve taraftarı ile ilgili uzun süre konuştuğu ve Arda Turan'ın da eski takım arkadaşına önemli ayrıntılar aktardığı ifade edildi. Başakşehir'de kiralık olarak kariyerini sürdüren Arda Turan, Galatasaray hakkında bilgi alan Falcao'ya, "Kariyerinde unutamayacağın bir kulüp olacaktır" dediği belirtildi.

"SANA HER KONUDA YARDIMCI OLURUM"

Arda Turan'ın ayrıca Falcao'ya, "Buradaki ambians ve taraftar seni coşturur. Unutulmaz bir deneyim yaşarsın. Ayrıca oturacağın ev başta olmak üzere her konuda da sana yardımcı olurum" dediği öğrenildi.

Falcao'dan Arda Turan'a transfer telefonu! İşte yaşananlar

MONDRAGON DA DESTEK VERDİ

Arda'ya teşekkür eden Kolombiyalı golcü, vatandaşı eski kaleci Mondragon'dan da Galatasaray için güzel sözler duydu. Arda gibi Galatasaray'ın büyüklüğünü anlatan Mondragon'un, "Transfer için verdiğin kararın ne kadar doğru olduğunu İstanbul'a adım attığın ilk günden itibaren anlayacaksın" dediği belirtildi.

Falcao transferinde artık iki kulübün anlaşması ve transferin açıklanması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Arda Turan Haberler

500

Yorumlar (19)

vehdettin kınalızadeoğlu:

TERİM, SEN VE BURAK''LA ŞENOL HOCANIZ TÜRK FUTBOLUNA YAKIŞMIYONUZ

4
16
yanıtYanıtla
MURT:

Vehdettin sen buraya hiç yakışmıyorsun

yanıt21
yanıt2
CAN:

VAHDET TERİM SAYESİNDE AVRUPA TAKIMLARI TÜRK TAKIMLARINI CİDDİYE ALMAYA BAŞLADI BUNU UNUTMA BUYUK TAKIMLARA TAKIMLARIMIZ KAFA TUTA BILIYORSA FATİH TERİM SAYESİNDE

yanıt9
yanıt6
MERT MERTKAN:

volkan emre aziz vs. say say bitmez sana göre bunlar yakışıyor değil mi? size çok yakışıyor hakikaten

yanıt3
yanıt0
vehdettin kınalızadeoğlu:

BU KOCA KAFALI DA KİM OLUYOR

4
7
yanıtYanıtla
ARDA. GS:

KINALI KUZUM BABANIZ OLUR. BABANIZ

yanıt5
yanıt2
bu saatten sonra sadece bilgi verir:

arda futbol oynayamaz artık bu saatten sonra menajerlik yapar magazin spor programlarına konu olur salon futbolu oynar. . . trt de yorumcu olur. . köşe yazar . . futbol okulu kurar. . . ama milli forma zor. . .

3
4
yanıtYanıtla
SS:

FALCAO BÜYÜKTÜR 6S

1
5
yanıtYanıtla
çok eğleneceğuz:

Şu diagne balonunun haberi nerede, hani satılmıştı falan bir hikayeler, açıklanmıyordu ismi 10 kağıtlık büyük kazık

4
1
yanıtYanıtla
ÇATAL:

Diagne ve mitrogluyu gönder,Şunları al ve transferi kapat: Falcao,Ertuğrul,önlibero,bir golcü daha ve arda

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title