Haberler

Eskişehirsporlu Erkan Zengin, Takımdan Ayrıldı

Güncelleme:

Eskişehirspor'un kaptanı Erkan Zengin, Başkan Halil Ünal'la yaptığı görüşmeden sonra takımdan ayrılma kararı aldı.

Eskişehirspor'un kaptanı Erkan Zengin, bugün gerçekleşen antrenman öncesi Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile görüştü. Görüşme sonrası basın mensupları ile vedalaşan Zengin, takım ile yolunun ayrıldığını söyledi.

AÇIKLAMA YAPMADI

Sürpriz ayılık sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Erkan Zengin, hiçbir şey söylemeden otomobiline binerek tesislerden ayrıldı. Ayrılığın kendisinden kaynaklı olmadığını söyleyen Zengin, takımının menfaatleri doğrultusunda kararın verildiğini dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Erkan Zengin Halil Ünal Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

SERACETTİN SAYİT ŞERDENGEÇTİ:

ERKAN ZENGİN ÜLKENE DÖN

3
1
yanıtYanıtla
ALDAİR.:

Paralı kanallara memleketin futbol geleceği son bulmadan derhal son verilsin.Basında bir tane Adam yok dile getiren bildikleri halde onun icin gitse ne gelse ne.

yanıt3
yanıt0
EL SAYİD:

Şifreli kanallar futbol severlere futbolu açılmamak üzere kapatmıştır Futbol THE End...

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

ARTİZ NE OLDU ESKİŞEHİR BENİM ŞEHRİM BEN BURADA VEFAMI GÖSTERECEM DEDİN TAKIM ŞAMPİYON OLACAK SANDIN ÇIKAMADIN ŞİMDİDE KÜME DÜŞECEK KAÇ TABİ

4
0
yanıtYanıtla
HALK ADAMI:

Şifreli kanallardan dolayı,ülkenin çok büyük çoğunluğu zaten futbol falan seyretmiyor,paralı kanallar yüzünden millet ilgilenmiyor bile kim gelirse gelsin kim giderse gitsin ahmaklar görmez.

2
0
yanıtYanıtla
erkan zengin tesekkürler:

erkan zengin ne düsünceyle gitti bilinmez ama birseyler etkiledi sanırım maclara giden biri olarak takım onun havasında hep istedigimi yaparım zaten o oynamayınca takımda oynamıyor fiziken de yoruldu bence hayırlısı oldu

1
0
yanıtYanıtla
DEVE:

Git kendini çok sevdirmedenCEZMİ ERSÖZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title