Haberler

Eren Derdiyok, Çin Ekibi Guangzhou Evergrande ile El Sıkıştı

Güncelleme:

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in kadro dışı bıraktığı Eren Derdiyok, Guangzhou Evergrande ile prensipte anlaştı.

Galatasaray, kadro dışı bıraktığı Eren Derdiyok'un transferi için Çin Kulübü Guangzhou Evergrande ile anlaşmak üzere. Guangzhou, sarı-kırmızılı ekibe 1.5 milyon euro önerdi. Çin ekibi tecrübeli forvet ile de 4 milyon euroluk prensip anlaşmasına vardı.

Eren Derdiyok, Çin Ekibi Guangzhou Evergrande ile El Sıkıştı

18 MAÇTA 10 GOL ATTI

Galatasaray, Eren'in satışından 1.5 milyon euro bonservis ve Eren'in 1.5 milyon euroluk alacağıyla birlikte 3 milyon euroyu kasasına koyacak. 30 yaşındaki Eren Derdiyok, bu sezon sarı-kırmızılı formayla çıktığı 18 resmi maçta 10 gol kaydetti.

(Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Galatasaray Guangzhou Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (14)

misafir:

bu herifi hemen versinler 10 kurus etmez

7
8
yanıtYanıtla
Zeki Öztrak:

Türkiye yerine İsviçre''yi tercih etmiş bir adamı Türkiye''ye getirenler utansın.

2
10
yanıtYanıtla
Trabzonlu aslan:

Mesut almanya milli takiminda oynuyorken

yanıt4
yanıt4
vatan sever:

akilli evladim turkiyedeki buyuk takimlarin kadrosuna bak sanki dunya karmasidir ya bir ya iki yerli futbolcu var

yanıt0
yanıt0
bir yabancı:

eren derdiyoku istemeyen zatlar adam 18 maçda 10 gol atmış inşallah kafanıza 23 maçda 1 gol atan silimani gibi bir santrofor düşer.

7
4
yanıtYanıtla
ddd:

Komutan logar bir futbolcu yaklasiyor efenim

2
5
yanıtYanıtla
U.A:

GİTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

2
3
yanıtYanıtla
12345:

HER TRANSFER EDİLEN FUTBOLCU İÇİN ELİ AÇIK OLAN 10-15 MİLYON EURO''YU GÖZDEN ÇIKARTAN ÇİN TAKIMLARI EREN''E 1. 5 TEKLİF ETMİŞ. ŞAKA GİBİ YA

3
1
yanıtYanıtla
...:

Yiğidi öldürün hakkını verin bence de kötüydü ama adam kulübe para kazandırmış ayak direyebilirdi iyi santrafor değil ama adammış Eren inşallah gittiği kulüpte çok iyi iş çıkarır

3
0
yanıtYanıtla
Recai:

Yatarak para kazanma devri bitti sukur

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title