Haberler

Emre Belözoğlu canlı yayında Fenerbahçe'yi açıkladı!

Güncelleme:

WinWin programına bağlanan deneyimli oyuncu Emre Belözoğlu, "Başkan Ali Koç ile görüştük ve Semih Özsoy da vardı. Gerekli açıklamayı başkan yapar. Futbol bitse dahi Fenerbahçe'nin neferi olacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Tecrübeli oyuncu Emre Belözoğlu, Star TV-FB TV'den canlı yayınlanan WinWin programına bağlandı. Emre, "Fenerbahçe benim çocukluğumun hayaliydi. Zeytinburnu'nda başladım futbola, sonrasında Galatasaray'a bir geçişim oldu. Profesyonel günlerimin en mutlu dönemini Fenerbahçe formasıyla yaşadım. Fenerbahçe taraftarının büyüklüğünü acısıyla tatlısıyla hep hissettim. Fenerbahçe'den ayrılırken taraftarlar boynuma sarılıp ağladılar. Ben belki ailemin yanında ağlamadım, onların yanında ağladım." dedi.

"FENERBAHÇE'NİN NEFERİ OLACAĞIM"

Emre, "Futbol bitse dahi Fenerbahçe'nin neferi olacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Fenerbahçe'nin gönlümdeki yerini anlatmak istedim. Fenerbahçe taraftarı WinWin'le destek olmaya devam ediyor, edecektir de. " ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu canlı yayında Fenerbahçe'yi açıkladı!

"ALİ KOÇ İLE GÖRÜŞTÜK"

Tecrübeli oyuncu, "Bugün başkan Ali Koç ile görüştük ve Semih Özsoy da vardı. Gerekli açıklamayı başkan yapar." diyerek anlaşma sağlandığının sinyalini verdi.

Emre Belözoğlu canlı yayında Fenerbahçe'yi açıkladı!

FENERBAHÇE SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Öte yandan Emre Belözoğlu'nun açıklama yaptığı sırada Fenerbahçe, sosyal medya hesabından "Fenerbahçeli Emre Belözoğlu şimdi canlı yayında" paylaşımında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Semih Özsoy Fenerbahçe Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (8)

Büyük kaptan METİN OKTAY:

Futbolu Galatasarayda öğren Hagi sana nasıl top oynandığını öğretsin fenerbahçenin neferi ol Oh ne âlâ dünya ...

0
0
yanıtYanıtla
SAnane:

karaktersiz herif ya Gs deykende öyle diyordun. Cıkarcı ibiş

0
0
yanıtYanıtla
Büyük kaptan METİN OKTAY:

Futbolu Galatasarayda öğren Hagi sana nasıl top oynandığını öğretsin fenerbahçeli neferi ol

0
0
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Adammmmm hoşgeldinnn

0
0
yanıtYanıtla
WC fırçası:

Yav he he

0
0
yanıtYanıtla
Önemli:

Zeytinburnu''nda başladım futbola, sonrasında Galatasaray''a bir geçişim oldu. DEMİŞ. Sanki kötü yola düşmüşte sonra bataklıktan kurtarmışlar gibi konuşmayın yaa. Parayı veren düdüğü çalar o kadar. . .

0
0
yanıtYanıtla
dönek emre:

dönekliğin kitabını yazdın be

0
0
yanıtYanıtla
ddd:

seni adam yapan takıma kurban olasın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title