Haberler

Emmanuel Emenike'den Galatasaraylıları çıldırtacak paylaşım

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike, sosyal medya hesabından yeniden başkan adayı olan Aziz Yıldırım'ı kutladı. Galatasaray'ı hedef alan bir paylaşıma da imza atan Emenike, "Aslanlar kedi oldu meeoooowww" ifadeleriyle Galatasaray forması giyen bir kedi paylaştı.

Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç'un ardından kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım da adaylığını açıkladı. Bunun üzerine sarı-lacivertlilerin eski golcüsü Emmanuel Emenike, sosyal medya hesabından Aziz Yıldırım'ı kutlarken, Galatasaraylıları da kızdıracak bir paylaşım yaptı.

Emnaul Emenike'den Galatasaraylıları çıldırtacak paylaşım

YILDIRIM'I KUTLADI, GALATASARAY'A SALLADI

Aziz Yıldırım ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaşan Emmanuel Emenike, Yıldırım'ın fotoğrafına ise " Fenerbahçe'nin babası büyük başkan" notunu düştü. Emenike, Aziz Yıldırım paylaşımının ardından "Aslanlar kedi oldu meeoooowww" ifadeleriyle Galatasaray forması giyen bir kedi de paylaştı.

İşte o paylaşımlar;

Emnaul Emenike'den Galatasaraylıları çıldırtacak paylaşım

Emnaul Emenike'den Galatasaraylıları çıldırtacak paylaşım

Emnaul Emenike'den Galatasaraylıları çıldırtacak paylaşım

EMENİKE'NİN FENERBAHÇE KARİYERİ

2009 yılında Karabükspor ile Türkiye'ye adım atan Emmanuel Emenike, başarılı 2 sezonun ardından 9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Büyük umutlarla sarı-lacivertli takıma imza atan ancak bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Emenike, Fenerbahçe formasını 4 farklı dönemde giydi. Sarı-lacivertli takımla 93 maça çıkan Nijeryalı golcü, bu karşılaşmalarda 25 gol ve 22 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emmanuel Emenike Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Sosyal Medya Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Ali Koç kedi Futbol Spor Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

Bakmadan Geçme

İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

500

Yorumlar (18)

MHSN SRC :

fenerin yediği kazıklardan biri balon transfer değil mi bu.

163
41
yanıtYanıtla
Hasan Sabri Tüçel:

Ahbap Çavuş ilişkisinin eseri Emenike'den elbette böyle bir paylaşım beklenir.

yanıt54
yanıt13
Ali :

Aynen. :)) Haberin aksine hiç de çıldırmadık. Sıradan bir futbolcu. :) İlgi kasmaya çalışıyor.

yanıt10
yanıt0
Emre Ürker:

Güldürüyorsunuz kendinizi destur deyin selam durun GALATASARAY A

88
44
yanıtYanıtla
Ahmet 21:

Derbide aslanlar kuşları hoplatacaktır.Sen hiç merak etme.

70
25
yanıtYanıtla
Veysel null:

bu kim ki Galatasaray lıları çıldırtsın Allah aşkına güldürmeyin hahahaha

53
14
yanıtYanıtla
Aslan41:

Kendi de futbolcu olamadı taklacı güvercin oldu

46
10
yanıtYanıtla
Turgay Gül:

Şakamısın de git işine bak

38
15
yanıtYanıtla
Aslan41:

Tabi Fener dersin resmen futbolcu diye seni aldılar ??

27
8
yanıtYanıtla
Oguz Cetin:

Çıldırın çıldırın cim bom için çıldırın ??

24
8
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title