Haberler

    Süper Lig Ekipleri, Emmanuel Emenike İçin Sıraya Girdi

    Güncelleme:

    Rus basını, Olympiakos'tan ayrılma kararı alan Emmanuel Emenike için Türk takımlarının atağa kalktığını yazdı. Nijeryalı futbolcuyla daha önce Medipol Başakşehir ilgilenmişti.

    Olympiakos'tan devre arasında ayrılacağı kesinleşen Emmanuel Emenike için sürpriz bir Türkiye iddiası da geldi. Kısa bir süre içerisinde Olympiakos ile sözleşmesini feshetmesi beklenen Emenike'nin Türkiye'den de birkaç takımla görüştüğü ortaya çıktı.

    "TÜRKİYE'DEN TEKLİF VAR"

    CSKA Moskova'nın da gündeminde olduğu iddia edilen Emenike hakkında Rus basınında yer alan haberde, Nijeryalı oyuncunu henüz bir kulüple anlaşmadığı belirtildi. Haberde 'Birçok takımın ilgisi var ancak Emenike henüz Rusya'dan bir takımla anlaşma yapmadı. Avrupa'dan ilgilenen takımlar olduğu gibi Türkiye'den de birkaç kulüp ilgileniyor' ifadelerine yer verildi.

    BAŞAKŞEHİR İSTİYOR

    Sporx'in haberine göre; geçtiğimiz günlerde Emenike ile Medipol Başakşehir'in ilgilendiği iddia edilmişti. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncunu birkaç gün içerisinde Yunanistan temsilcisi ile yollarını ayırması bekleniyor.

    Emenike bu sezon Olympiakos formasıyla 10 resmi maça çıkarken, 4 gole imza attı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Emmanuel Emenike Moskova Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
    500

    Yorumlar (7)

    pazar:

    come to bessikts

    8
    5
    yanıtYanıtla
    Sarsılmaz:

    hiç bir cacık olmaz, problemden başka icraatı olmaz. kulüp başkanlarına duyurulur.

    7
    3
    yanıtYanıtla
    haberini oku salça olma:

    kulüp başkanları da eminim senin yorumlarını bekliyorlardır. klavyeyi eline alan sanıyo ki dünyayı değiştirecek. . . he la sensin

    yanıt3
    yanıt3
    yunus can 29:

    Bu adama para kazandıran vatan hainidir. Bize aptal gözüyle bakıyorlar.

    8
    2
    yanıtYanıtla
    senigidisimarik:

    bu herif doydu ve simardi karabükteki ac emenike yok bi havalarda kaprislerde artik iflah olmaz

    8
    1
    yanıtYanıtla
    38li:

    fener kurtulduya bu odundan , gerisi önemli degil ayrica bu süperligde oynayamaz.

    6
    1
    yanıtYanıtla
    Emenike:

    Ben var Karabüke gitmek orda iş var aş var saat var

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title