Haberler

Emmanuel Emenike'den Beşiktaş - Fenerbahçe Derbisi Paylaşımı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesi sosyal medya hesabından Fenerbahçe'de oynadığı dönemde ilk 11'de sahaya çıktığı bir görseli paylaştı.

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Emmanuel Emenike, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor.

Süper Lig'in 23. haftasında oynanılacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesinde Nijeryalı golcü, sosyal medya hesesabından bir görsel paylaştı.

Fenerbahçe'nin 2014-2015 sezonu kadrosunda, kendisinin forvet hattında yer aldığı kadroyu paylaşan Emenike, bir yandan o günlerin başarılı ve şampiyon olan kadrosuna olan özlemi de dile getirdi.

YANAL İLE ŞAMPİYON OLMUŞLARDI

2013-2014 sezonunda Fenerbahçe'nin teknik direktörü yine Ersun Yanal'dı ve ilk 11'de şu isimler yer alıyordu; Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Michael Kadlec, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Dirk Kut, Moussa Sow, Emmanuel Emenike.

İşte o paylaşım:

Emenike'den Beşiktaş - Fenerbahçe Derbisi Paylaşımı

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emmanuel Emenike Sosyal Medya Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

KSK Li MESUT:

Kadro da kimlerin olduğu önemli değil. Emenike kendince sırnaşmış. Adı üstünde DERBİCİK sonuçta. Tinerciler atlarlar şimdi bu yoruma. Türkiye de Gerçek derbi. Fenerbahçe, Galatasaray maçıdır. NOKTA...

6
4
yanıtYanıtla
DENİZ CAN:

Evet evet kesin öyledir

yanıt0
yanıt3
drjohnfire:

Bir beşiktaşlı olarak katılıyorum. Kumaların derbisi en sevdiğim fantezi

yanıt0
yanıt0
Huzur:

Keşke gelse de tekrar feneri rezil etse bizde ozledikik daha dibe nasıl inilir inerbahce

5
4
yanıtYanıtla
BÜKÜCÜ:

Bizde senin gibi o günleri özledik krall

1
6
yanıtYanıtla
kasım:

türkiyenin su ankı en buyuk derbılerı rıze fener erzuurm fener akhısar fener sampıyon galaatsaray gs adamı çıldırtır

3
3
yanıtYanıtla
ahahahaha:

bende ağlayarak maçı terketmeye çalıştığı paylaştım korkakkkk

3
2
yanıtYanıtla
BJK:

bu kım ya neyın paylasımını yapıyor unuttu karabuk gunlerını 5 lıralık tısort 10 lıralık pantolun 20 lıralık ayakkabı ıle gezdıgını neyın paylasımı bu 2020 nıjerya guzelını alsın bı o kaldı bıraksın bosversın bızım derbıyı =)

0
0
yanıtYanıtla
ÖLÜMÜNE KARABÜK SPOR:

GÜZEL BİR MAC OLUR UMARIM OLAYSIZ GUZEL

0
0
yanıtYanıtla
K.E.S:

Saat kaç lan tırrek

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title