Haberler

    Emenike'nin İspanya Macerası Başlamadan Bitti

    Güncelleme:

    Las Palmas'a kiralık giden Emenike'nin İspanyol ekibindeki macerası hiç forma giymeden tamamlandı. Dizindeki sakatlık nedeniyle ameliyat olacak futbolcu, sezonu kapattı.

    Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Emmanuel Emenike'nin Las Palmas Kulübü'ndeki kiralık dönemi başlamadan sona erdi. Olymipakos'un sözleşmeli futbolcusu olan Nijeryalı forvet, sezon sonuna kadar İspanyol ekibine gönderilmişti.

    ÖNCE KİLO SONRA SAKATLIK

    Ancak takıma katıldığında fazla kiloları olduğu için oynatılmayan 30 yaşındaki oyuncu, tam kilolarından kurtulmaya başlarken, sonrasında ise sakatlandığı için forma giyemedi. Perşembe ve Cuma günkü idmanlara sakatlığın nüksetmesi nedeniyle katılamayan Emenike'nin dizindeki sıkıntı nedeniyle ameliyata ihtiyacı olduğu ortaya çıktı.

    SÖZLEŞMEYİ FESHETMEK İÇİN BAŞVURDU

    Bıçak altına yatacak futbolcunun dizinde kronik sakatlık bulunduğu, operasyon geçirmeyip bu şekilde devam etse dahi sezon sonuna kadar forma giyemeyeceği bildirildi. Bu gelişmelerin ardından Emenike Las Palmas'a başvurarak kulüpten ayrılmak istediğini iletti.

    6-8 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK

    Emenike'nin ameliyata girmesi tekrar tam olarak sağlığına kavuşması için elzem görülürken, bu durum, 6 ila 8 ay arasında sahalardan uzak kalmasını zorunlu kılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan kaynaklar, dizdeki sakatlığın kronik olduğunu ve operasyonun şart olduğunu belirtiyor.

    YUNANİSTAN'A DÖNÜYOR

    Sakatlıktan kurtulma ve rehabilitasyon sürecini Yunanistan'da geçirmek istediğini belirten Emenike, Olympiakos'a dönmek istediğini İspanyollara bildirdi. Tecrübeli golcü, 31 Ocak'ta ara transfer penceresinin son gününde, son dakikalarda İspanyol ekibine imza atmıştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Emmanuel Emenike Onur Dinçer Yunanistan Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (5)

    GORKEM:

    kotu yorum yapan pis irkcidir

    0
    8
    yanıtYanıtla
    zalim:

    SENİN HER TARAFIN FUTBOLCU OLSA NE OLUR SOYTARI

    8
    0
    yanıtYanıtla
    Adana Çay Ocakları Genel Başkanı:

    Adanademirspor klübüne gel yeğenim

    4
    1
    yanıtYanıtla
    ahalmis:

    cenabet herif git bi gusul al kurban kestir fakir fukara sevindir dua al, isin gücün rast gitsin

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Hocam 62 sever:

    Aynen ben ,

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title