Haberler

Eden Hazard Kırşehir Belediyespor'a Transfer Oluyor!

Güncelleme:

İngiliz futbol devi Chelsea'nin Belçikalı yıldızı Eden Hazard'ı Kırşehir Belediyespor'un transfer etmek istediği yazıldı, ortalık karıştı.

Transfermarkt sitesinde Kırşehir Belediyespor'un Belçika'nın milli futbolcusu Eden Hazard'ı transfer etmek istediği belirtildi.

Sonrasında ise sanal alem bir anda yıkıldı.

Dünyaca ünlü futbol istatistik sitesi transfermarkt'ta Chelsea'li Eden Hazard'ın sayfasında kendisini transfer etmek isteyen kulüplere dair "Söylentiler" bölümde Kırşehir Belediyespor'un adı yer aldı.

TÜRK TAKİPÇİLERİN GÖZÜNDEN KAÇMADI

Hata ya da işgüzarlık olduğu anlaşılan bu detay Türk takipçilerin gözünden kaçmadı. İşte ne olduysa bundan sonra oldu.

Sosyal medyada atılan tweet'lerde espriler bitmek bilmedi. Aynı sitede Eden Hazard'ın piyasa değeri 150 milyon Euro olarak gösterilmesi ise işin bir başka boyutuydu.

Eden Hazard Kırşehirspor'a Transfer Oluyor!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kırşehirspor Eden Hazard Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (21)

YIGIT MUHTAC OLMUS KURU SOGANA:

KIRSEHIR ILINI SATSANIZ BU OYUNCUYU ANCAK GETIRIR SINIZ

19
32
yanıtYanıtla
a.s.yiğidi:

kırşehir ili seni öper biryerinden . sanane aslanım . ister gelir ister gelmez keyfi bilir . küçümseyici konusma . sende tayyibin adamısın ülkeyı bu hale siz getirdiniz .

yanıt12
yanıt8
yeşilbeyaz:

hazard ile ankara caddesinde turlayıp , kentpark ta bir coffee molası verebılır .

yanıt6
yanıt0
Coşkun:

Kirsehiri sen kökünü saatsan gücünyetmez kirsehir senin gibi cok it besler satin alir internete gir ve bak türkiyenin en cok döviz rezervi kirsehirdedir sen bir odali ev almaya hücün yetmez kirsehirde dangalak

yanıt0
yanıt0
ŞampiyonKırşehirSpor:

Yakışır Kırşehir''ime :)

13
3
yanıtYanıtla
fredy40:

Forvete de Ronaldo''yu aldık mı tmmdır :))

yanıt17
yanıt0
KOMPLOCU:

Bende büyüyünce evime hizmetçi olarak kim gardaşyan , katy peri, charlize teron u alacam.

13
0
yanıtYanıtla
RAlist:

Bence sen herseyi yiyecek yastasin

yanıt0
yanıt1
ENİŞTE:

ŞİRİN KIRŞEHİR

10
2
yanıtYanıtla
KIRŞEHİR KÜRDÜ:

bizde gurbetçi çok. . . NEDEN OLMASIN KIRŞEHİR . . . . .

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title