Haberler

E.yeni Malatyaspor Yalçın Ayhan'ı Satmayı Planlıyor

Evkur Yeni Malatyaspor’da aldığı süresiz kadro dışı cezasından dolayı takımdan ayrı çalışan tecrübeli futbolcu Yalçın Ayhan ile devre arasında yolların ayrılacağı belirtiliyor.

Evkur Yeni Malatyaspor'da aldığı süresiz kadro dışı cezasından dolayı takımdan ayrı çalışan tecrübeli futbolcu Yalçın Ayhan ile devre arasında yolların ayrılacağı belirtiliyor.

Devre arası kampına davet edileceği belirtilen 35 yaşındaki futbolcunun burada yönetimle birlikte kendisine gelen teklifleri değerlendireceği ifade ediliyor. Yaklaşık 1 aydır takımdan ayrı çalışan Yalçın Ayhan'ın çok kez affedilmesi gündeme gelse de buna Teknik Direktör Erol Bulut başta olmak üzere yönetimin önemli bir bölümü karşı çıkmıştı.

Ligde oynanan en kritik maçlarda affedilmeyen Yalçın'ın bundan sonraki süreçte affedilmesinin söz konusu olmayacağı, tecrübeli futbolcuyla devre arasında yolların ayrılacağı öğrenildi.

Süper Lig'den teklif aldığı öğrenilen başarılı savunmacıyla yolları ayırmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetimin, devre arası transferinde en az Yalçın kalitesinde bir stoper transferi yapacağı bildirildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Yalçın Ayhan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title