Haberler

Denizlispor, Tolunay Kafkas ile anlaşamadı! 4 aday daha var

Yücel İldiz ile yollarını ayıran Süper Lig ekibi Yukatel Denizlispor'da yeni hoca için isimler netleşti. Tolunay Kafkas ile görüşen ancak anlaşma sağlayamayan Süper Lig ekibi için masada Hamza Hamzaoğlu, İlhan Palut, Ertuğrul Sağlam ve Mehmet Özdilek isimleri var.

Yücel İldiz ile geçtiğimiz günlerde yolları ayıran Yukatel Denizlispor'da teknik direktör arayışı sürüyor. Yeşil siyahlı takımın başına geçmesi için belirlenen adaylar da netleşti.

Takıma geçen sezon TFF 1'inci Lig'de şampiyonluk yaşatan Yücel İldiz'le yollarını tek taraflı ayırdıktan sonra teknik Direktör arayışına girişen Süper Lig ekibi Yukatel Denizlispor, kente davet ettiği Tolunay Kafkas'la anlaşamadı. Yönetim rotasını farklı isimlere çevirdi.

Denizlispor, Tolunay Kafkas ile anlaşamadı! 4 aday daha var

TOLUNAY KAFKAS İLE ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Süper Lig'de son 5 haftada galibiyet yüzü göremeyen Denizlispor'da, Tolunay Kafkas ile masaya oturan yönetim, yapılan görüşmelerin ardından deneyimli çalıştırıcıyla anlaşma sağlayamadı. Denizlisporlu kurmayların bu gelişme üzerine teknik direktör görüşmelerinde, takımı 2010-2011 sezonunda da çalıştıran Hamza Hamzaoğlu, 1'inci Lig'de Hatayspor'dan ayrılan İlhan Palut ve Süper Lig'in deneyimli teknik adamları Ertuğrul Sağlam ile Mehmet Özdilek'e yöneldiği öğrenildi. Ege temsilcisi, lige verilen milli maç arasında yeni teknik direktörünü takımın başına getirmeyi hedefliyor.

20 Ekim'de iç sahada oynanacak Fenerbahçe maçı hazırlıklarını antrenörler Levent Kartop ve Utku Alemdaroğlu yönetiminde sürdüren Denizlispor, yarın saat 16.00'da Atatürk Stadı'nda Altınordu ile taraftara açık hazırlık maçı yapacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tolunay Kafkas Yücel İldiz Denizlispor Haberler

500

Yorumlar (15)

12345:

TOLUNAY''IN HANGİ KULÜPTE NE BAŞARISI VAR?BİLDİĞİN BOŞ TENEKE. DENİZLİSPOR BU KADARINI HAKETMİYORDU ZATEN

10
2
yanıtYanıtla
TATO:

GAZETECİLERE ATAR YAPMAKTAN İLERİYE GİDEMEYEN. CEVAP VEREMEYECEĞİ SORULAR SORULDUĞUNDA HEMEN KABADAYI OLAN SAFİ RÜZGAR

10
1
yanıtYanıtla
MOYENÇUR:

tolunay tarbzonspor tarihinin en kara lekesidir.

6
0
yanıtYanıtla
dsf:

Lemi çelik, zeki yavru, mustafa yumlu, bülent uygun, selçuk inan. Bunlarda var. (Dışardan gelen rıza ankabağınıda ekleyelim. Çalımbay)

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Bu yaşıyor mu

4
0
yanıtYanıtla
.:

tolunay kendini dünyanın en iyi teknik direktörü sanan psikolojik bir vakadır . duruşundan bile beyin gelişimini tamamlayamadığı belli oluyor .

3
0
yanıtYanıtla
SİNYOR:

KENDİSİNİ FUTBOL DEHASI, DÜNYANIN 8. HARİKASI SANAN EGOLU Bİ TİP. HANGİ TAKIMDA NE BAŞARISI VAR ACABA GİDİP BU VE BENZERİ TEKNİK DİREKTÖRLERİ BULUYORLAR

1
0
yanıtYanıtla
DARDANELSPORLU:

palutu alın

0
1
yanıtYanıtla
kaan:

tam bir ruh hastası

1
0
yanıtYanıtla
.....:

Ertuğrul baya yaşlanmış beee

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title