Haberler

Comolli, Real Madrid'den onu istemişti! Fenerbahçe'ye cevap verdi

Güncelleme:

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin Real Madrid'le Audi Cup'ta oynanan üçüncülük maçı sonrası İspanyol devinin yöneticilerinden James Rodriguez ve Lucas Silva'yı istediği iddia edilmişti. İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden Corriere dello Sport ise Rodriguez'in Sarı Lacivertliler'den gelen teklife verdiği cevabı sayfalarına taşıdı.

TÜRKİYE'YE GİTMEK İSTEMİYOR

Gazete, Bayern Münih'te iki yıl kiralık olarak forma giydikten sonra Real'e geri dönen 28 yaşındaki Kolombiyalı 10 numaranın Türkiye'ye gitmek istemediği ve Fenerbahçe'ye olumsuz cevap gönderdiğini ileri sürdü. Kulübüyle 2021 yazına kadar sözleşmesi bulunan yıldız ismin Real'de kalıp kalmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

James Rodriguez Real Madrid Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (13)

Töve tövbe:

Ya ne diyecekti? Adam B. Munchende Riberynin yedek kaldığı maçlarda bile banko oynadı Fenerde ne işi var. . . İyice saçmaladınız ha. . . .

11
2
yanıtYanıtla
alex hagi:

takımlarımız bu adamlar gelmezse nasıl gelişecek böyle markalar gelecek ki altyapıdan yetişenler için idol olacak

yanıt0
yanıt5
Fatih:

Vizyonszuz başkanına söyleseydin en azından sponsorluk sözü verirdi. . . Sahada yapamadığını kulislerle yapmaya çalışıyor. . . :-)))

6
5
yanıtYanıtla
FATİHGS:

Sen inandın mı buna comolli, küme düşmekten hakemler sayesinde kurtuldunuz, avrupa kupalarında yoksunuz, adam size neden, hiçbir gelsin başarı yok, hurdacı dükkanı gibi kupa müzeniz var, dahası da vizyonsuz bir başkanınız var. . . .

5
5
yanıtYanıtla
gaffur abasıyanık:

COMOLLİ REYİZ BU İŞİ HALLEDER ASLINDA

3
4
yanıtYanıtla
KARA KARTAL:

İyi bak cevap vermiş 5 seneye gelir bu. Rez alın ben burdayım.

2
2
yanıtYanıtla
ali:

Robeni alsın COMOLLİ . . . en azından isabetli bir iş yapamış olur. . .

3
1
yanıtYanıtla
anyone:

Ben James Rodruigez, evet reddettim.

0
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

daha neler

2
0
yanıtYanıtla
Burak:

He ya he . Real den küme düşmeye oynayan takıma gelicek , herkes salak bi siz akıllısınız.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title