Haberler

Çok net konuştu! "Mutlu değilim" diyen Hakan'dan maç sonuna damga vuran sözler

Güncelleme:

A Milli Takım'ın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, son dakikalrda 3-2 kazanılan Letonya maçını değerlendirdi. Mutlu olmadığını belirten Hakan, "Mutlu değilim. Adamlar 10 kişiyken son saniyeye kadar nefesimizi tutuyoruz. Bu maçlar hep zor geçiyor bizim için nedense. Saha küçük falan diyip bahane bulmamalıyız, daha iyi oynamalıyız." dedi.

A Milli Takım'da kaptan Hakan Çalhanoğlu, deplasmanda son anlarda 3-2 kazanılan Letonya karşılaşmasını değerlendirdi.

"MUTLU DEĞİLİM"

Takımın daha iyi olması gerektiğini belirten deneyimli futbolcu, "Çok şükür 3 puanı aldık ama mutlu değilim. Adamlar 10 kişiyken son saniyeye kadar nefesimizi tutuyoruz. Bu maçlar hep zor geçiyor bizim için nedense. Saha küçük falan deyip bahane bulmamalıyız, daha iyi oynamalıyız" dedi.

"KÖTÜ OYNADIĞIMIZI AÇIKÇA SÖYLÜYORUM"

Kötü oynadıklarını belirten 29 yaşındaki futbolcu, "Kaptanlık sorumluluğunu üzerimde taşıyorum. Kötü oynadığımızda açıkça söylüyorum. Daha rahat kazanmalıyız. Kazandığımız için mutluyuz ama seyircilere rahat maç izletebilmeliyiz. Daha akıllı ve istikrarlı oynamalıyız. İnşallah bu galibiyeti Samsun'a taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Çok net konuştu! 'Mutlu değilim' diyen Hakan'dan maç sonuna damga vuracak açıklama

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hakan Çalhanoğlu Milli Takım Hakan Mutlu Letonya Sözler Spor Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (2)

simit bekleyen martı:

Biz boşuna demiyoruz Fenerbahçe Türkiyedir diye. Aynı olm hep FB liler haricindekiler bu kalp sıkışmalarını ancak Türkiye maçlarında yaşıyor. Biz alışkınız. Hep bizim başımızda dış minnaklar, iç sorunlar aynı aynı aynıııı Fener ve Türkiye

8
18
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Eren ve kerem yetersiz oyuncular...

11
13
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title