Haberler

"Cinsel yolla doping bulaştı" diye savunma yaptı, cezası kaldırıldı

Güncelleme:

Kanadalı kano sporcusu Laurence Lapointe, doping yaptığı gerekçesiyle 4 yıl men cezası aldı. Doping yapmadığını ve yasaklı maddenin cinsel ilişki sırasında bulaştığını kanıtlayan sporcunun cezası, mahkeme tarafından kaldırıldı.

Kanadalı dünya şampiyonu kano sporcusu Laurence Lapointe'de yasak olan 'steroid ligandrol' maddesine rastlandı. Lapoint doping nedeniyle 4 yıl men cezası aldı. Bu maddeyi kullanmadığını iddia eden 27 yaşındaki sporcu hukuk savaşı başlattı.

'Cinsel yolla doping bulaştı' diye savunma yaptı, cezası kaldırıldı

DOPİNG YAPMADIĞINI RAPORLARLA KANITLADI

Lapointe mahkemede maddenin cinsel ilişki sırasında sevgilisinden bulaştığını savundu. 17 laboratuvardan aldığı raporlar, yasaklı maddenin cinsel ilişki sırasında bulaştığını ortaya koydu. Sporcunun erkek arkadaşı da kullandığı ilaçta bu maddenin bulunduğunu bilmediğini belirtti. Mahkemede aklanan kanocunun cezası kaldırıldı.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Laurence Haberler

500

Yorumlar (18)

edep-erdem:

zina yaptigini itiraf etmis utanmadan

11
34
yanıtYanıtla
hararm-zina:

amma cok zinayi savunanlar varmis vaybe

yanıt4
yanıt9
bürüder:

gavurlarda zina diye birşey var mı bıradır

yanıt0
yanıt0
hjhy:

nasıl bir ilişkiydi o hani teknik

25
6
yanıtYanıtla
isteyen varsa sıra alsın:

dopingi ben verdim arkadaşlar sakin olun

14
8
yanıtYanıtla
DEMİŞTİM BEN:

O KADAR DA DEDİM HER GÜN HER GÜN OLMAZ BİRAZ ARA VERELİM DİYE :((

13
6
yanıtYanıtla
Memleketim:

Brezilya''li Pele desteksiz yürüyemedigi icin utancindan evden disari cikamiyormus. 3 kere dünya sampiyonu olmus. Dünya''nin en önemli futbol adami. Ne gecti eline. Yasliligindan, vucutunun bitmisliginden utaniyorsun. Sonuc; Dünya isleri. San, söhret, para, mülk bos islermis.

9
9
yanıtYanıtla
HADİ ORDAN:

3 kere dünya sampiyonu olmus. Dünya''''nin en önemli futbol adami. DEMİŞSİN YA SEN NE BIRAKTIN DÜNYAYA

yanıt50
yanıt9
ali:

O adam senin tüm ömründe yaşayamacağın hayatı 1 ayda yaşamıştır. Mağlesef hepimizin hayatını toplasan Pele''nin 1 ahyı etmez. Onun parası ona o durumundayken bakarda senin ve benim o da yok. Biz ne yapacağız sen onu düşün

yanıt43
yanıt17
umut:

sen yaşlanacaksın, diğer tarafa gideceksin, . ocukların torunların 7 ceddin diğer tarafa gidecek, ama o zaman bile Pele diye bi dünya yıldızı varmış diyecekler. ! ne bıraktığını anlayabilirsin umarım

yanıt46
yanıt18
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title