Haberler

Cenk Gönen'den Beşiktaş açıklaması: İnşallah bir daha nasip olur

Güncelleme:

La Liga ekibi Malaga'dan ayrıldıktan sonra hiçbir takımla anlaşmayan Cenk Gönen, Beşiktaş'a geri döneceği yönündeki haberler ve taraftarların tepkisi üzerine sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

En son Malaga'dan ayrılan ve devre arasında Beşiktaş'ta geri döneceği konuşulan Cenk Gönen, sosyal medyada kendisine gösterilen tepkiler nedeniyle kişisel Instagram hesabından açıklama yaptı.

Cenk Gönen, hiç bir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve Beşiktaş'tan ayrılış sürecinin kendisi ile ilgili bir konu olmadığını belirterek 'kutsal' olarak nitelendirdiği siyah beyazlı formayı tekrar giymenin nasip olmasını dilediğini söyledi.

Cenk Gönen'in açıklamaları şu şekilde:

"Benim Beşiktaş'tan neden ayrılmak zorunda kaldığımı tam olarak bilmeyen ve bilmesine rağmen anlayamayanları aklı selim olmaya davet ediyorum.Ayrılma niyetim olsa sözleşmem biterken neden 4 sene daha yeni sözleşme imzalayayım? Yani sözleşme yenilediğim takımımdan o dönemin teknik heyetinin kararından dolayı ayrılmak ve gönderilmek zorunda kaldım.Beşi·ktaş benim rahmetli babamın takımıdır.Ben abimle çocukluğumuzda Beşiktaş maçlarında gol attığımızda oturduğumuz yeri bile deği·şti·remezdi·k uğur için. Hiçbir şey göründüğü gi·bi· değil bu hayatta. Bir gün yeniden nasip olur inşallah o kutsal forma. Olmasa da o şanlı formayı 5 sene terletmek hayatım boyunca hep gururla anacağım en güzel anım. Beşiktaş ile farklı şekilde anılmak beni· fazlasıyla üzüyor. Herkese sevgi ve saygılar."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Cenk Gönen Beşiktaş Malaga Haberler

500

Yorumlar (10)

Çarşı:

DERDİMİZ TRANSFER DEĞİL,CÜNEYT VE METE FACİASI DERDİMİZ. VAR KAYITLARINI AÇIKLA TFF. UNUTTURMAYACAĞIZ BU DEFA FENERİN FEDERASYONUNA

13
3
yanıtYanıtla
Brütüs:

Cenk kardeş Allah korusun. Geri gelirsin felan. Bu yaşta daha top tutmayı bilmiyorsun. Halı sahada oyna bence

9
4
yanıtYanıtla
emreeee:

fabrii gelmeliiiiii gerisi çöp

8
3
yanıtYanıtla
Bjk:

VOLKAN BABACAN GELSİN UEDEK KALECİ OLARAK

7
4
yanıtYanıtla
KRAL TERİM:

GS NİYE GELDİN O ZAMAN DÜZMECE BUNLAR

7
3
yanıtYanıtla
Arif:

Beşiktaşlı olman yeter

7
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınjh:

Karius ile iyi bir ikili olurlar.

3
7
yanıtYanıtla
ibrahim.:

Beşiktaşlı olman benim için en büyük kriter. Allah gönlüne göre versin kardeşim

9
1
yanıtYanıtla
Başka İbrahim:

EN BÜYÜK FENER

yanıt9
yanıt25
kartal nado:

anlamadım , şimdi biz dururken niye kaleci muhhabetine takıldık ? yok Tolga, yok Cenk , Fabri ( bu arada 3 de nerdeyse futbolu unutan adamlar . . :) ) 2 kalecimiz var zaten , hatta Ersin ile 3 ! yok önümüzde ki sene Karius olmayacaksa zaten iyi bir 1. kaleci lazım ki bu da adı gecen arkadaşlarla olmaz bence maalesef ! bu arada siz öncelik ile şu forvet işini halledin bence , gerisi tefferuat .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title