Haberler

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Vedat Muriqi için Ali Koç ile görüştüklerini açıkladı.

Güncelleme:

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, "Vedat'ı isteyenler var. Transferinde kimle görüşüp bu işi noktalayacağız bunu bilmiyorum ama Ali Koç ile görüşüyoruz." dedi.

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Vedat transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kartal, "Vedat için bir bonservis miktarı belirlemedik. Vedat'ı isteyenler var. Transferinde kimle görüşüp bu işi noktalayacağız bunu bilmiyorum ama Ali Koç ile görüşüyoruz. Fakat Vedat konusuyla ilgili çok uzun vadeli bir şekilde görüşmedik." dedi.

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Vedat Muriqi için Ali Koç ile görüştüklerini açıkladı.

"İSMAİL KÖYBAŞI VE BARIŞ ALICI HAKKINDA BİLGİM YOK"

Kartal, "Sportif direktörümüz Yılmaz Bal, Aatif ve diğer oyuncularımızla görüşecek. İsmail Köybaşı ve Barış Alıcı'nın transferi hakkında henüz bir bilgim yok." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hasan Kartal Ali Koç Kartal Haberler

500

Yorumlar (21)

Yolcu:

Koc ailesi şirketleri batırılmasın diye Ali koçu fb ye baskan yaptı herhalde

10
2
yanıtYanıtla
jeje:

Aynen rahmetli erdoğan demirörenin yıldırım demiröreni bjk başkanı yapması gibi.Ali koç kocaman bir sıfırmış........

yanıt1
yanıt0
ardi:

ali koçun yeni viziyonu fenerbahceye çöp oyuncu getirmek

9
2
yanıtYanıtla
Alptekin:

Yeni Slimani ??

8
3
yanıtYanıtla
Seda PATıR:

hele şukur ısmail köybası gidecekmiş

7
1
yanıtYanıtla
ttt:

Ali Koç vizyonuna bakın bee. Bu adam bu beyinle nasıl şirket yönetiyor anlamıyorum ya. Bide kendi gibi mal bir comolli getirmiş ikisi beraber yurtiçindeki küçük takımların oyncalrını almaktan başka bir vizyonları yok.

6
1
yanıtYanıtla
OSMA TOROS:

HALA COMMOLLİ DURUYOR NE AYAK . EGER FB GERÇEKTEN ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORSA ADAM AKILLI TRANSFER YAPMALI MESELA TALİSCA ROBBEN EBUBAKAR TİPİ FIORVET VEDAT MUGRİÇ TEK BAŞINA KURTARMAZ VİSCA ORTASAHAYA BEYİN HULK KİRALIK TRABZON NWAKEME A KADİR. ESKİ STOPER KRAJER . KALİTELİ OYUNCULAR LAZIM İSTETME VE YENİ NESİL GENÇ OYUNCULARLA BU İŞ OLMAZ GEÇEN YIL GÖRDÜK. YİNE TARAFTARI KALPTEN GÖTÜRMEZLER İNŞALLAH

4
2
yanıtYanıtla
KAYSERİ:

ÇAYKUR RİZE BAŞKANI NEDEN BU KADAR YIRTINMIŞ BELLİ OLDU , ADAM CANLI YAYINDA ASTI KESTİ NE OLDU TFF ADALETTEN BAHSEDENLER NERDESİNİZ NERDELER ?????

5
1
yanıtYanıtla
Kara Müdür:

vedatı satarlarsa rize,gelecek sezon kesin kümeye düşer.

4
2
yanıtYanıtla
erkan:

Ali koç bu yılda hüsran et bu seyirciyi alacağın çürük futbolcularla olur mu?

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title