Haberler

CAS, Skenderbeu'nun Şampiyonluğunu Geri Verdi

Güncelleme:

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS, şike yaptığı gerekçesiyle şampiyonluğu alınan Arnavut ekibi Skenderbeu'nun şampiyonluğunu geri verdi.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS), Arnavutluk Futbol Süper Ligi (Kategoria Superiore) takımlarından Skenderbeu'nun 2015-2016 sezonuna ait şampiyonluğunu geri verdiği bildirildi.

Skenderbeu kulübünün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, CAS'ın, kırmızı-beyazlı kulübün daha önceden geri alınan 2015-2016 sezonuna ait şampiyonluğunu geri verdiği kaydedildi.

TALEP KABUL EDİLDİ, ŞAMPİYONLUK GERİ DÖNDÜ

Açıklamada, "CAS, Skenderbeu'nun (Arnavutluk) Etik Kurulu tarafından geri alınan 2015-2016 sezonu şampiyonluğunun geri verilmesi talebini kabul etmiştir." ifadelerine yer verildi.

Arnavutluk Futbol Federasyonu Etik Kurulu geçtiğimiz yıl Haziran ayında "Spor etiğine aykırı, maçların sonucunu etkilemek için komplo kurmak" nedeniyle Skenderbeu'nun 2015-2016 sezonu şampiyonluğunun geri alınmasına karar vermişti.

TAKIM, 10 YIL AVRUPA'DAN MEN EDİLMİŞTİ

Öte yandan Skenderbeu, geçen ay UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulunun, kulübün Avrupa müsabakalarından 10 yıllığına men edilmesi ve bir milyon avroluk disiplin cezasına çarptırılmasına karar verdiğini duyurmuştu.

Kaynak: AA / Spor

Arnavutluk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500

Yorumlar (5)

Berlin Power:

cik cik ciiiiik :D

1
1
yanıtYanıtla
Son dakika:

Fenere kurulan kumpasi savunan cok var.

1
1
yanıtYanıtla
Objektif:

fenerle beşiktaşın son durumu nedir? At şikesi yapan i.akın’dan dolayı türkiye kupasını teslim eden bir bjk vardı ne oldu onlar aldı mı kupayı geri? :))

0
0
yanıtYanıtla
Detann:

aziz takımın başında başkan olduğundan beri aldıkları her şampiyonluk sorgulanmalıdır. . !!

0
0
yanıtYanıtla
yz:

ezik fenerde kupa diye ağlasın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title