Haberler

Ali Koç ve Volkan Demirel arasında gizli kapılar ardında görüşme! El sıkıştılar

Güncelleme:

Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte kadrosunu güçlendirmek isteyen Hatayspor, Fenerbahçe'nin yıldızı Mert Hakan Yandaş'a talip oldu. Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, deneyimli oyuncu için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüştü. Başkan Ali Koç'un "Eğer ikna edersen al götür dediği futbolcuyla son olarak Volkan Demirel'in görüşeceği kaydedildi.

Fenerbahçe'nin yıldızı ve Atakaş Hatayspor'un Teknik Direktörü Volkan Demirel, sarı-lacivertlilerin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş'ı transfer etmek için Ali Koç'la bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan'dan onayı alan Demirel bir görüşmede Mert Hakan'la gerçekleştirecek.

ALİ KOÇ'TAN ONAYI ALDI

Asi Gazetesi'nde yer alan habere göre; Transfer döneminde çalışmalara başlayan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Mert Hakan Yandaş transfer için bir görüşme yaptı. Volkan Demirel, deneyimli oyuncuyu Hatay'a getirmek istediğini Ali Koç ile paylaştı. Ali Koç ise, "Eğer ikna edersen al götür Volkan" dedi. Bu cevabın üzerine Volkan Demirel, Mert Hakan Yandaş ile görüşmelere başladı.

SARI KARTLARLA GÜNDEME GELİYOR

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, ilginç kart istatistiği ile dikkat çekiyor. Trabzonspor maçının 62. dakikasında ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Dinamo Kiev grup müsabakasının 73. dakikasında sarı kartla cezalandırılan Mert Hakan, Galatasaray derbisi de hesaba katılınca bu sezon yedek kulübesinde 3 kez sarı kart gördü.

JESUS'LA FORMA ŞANSI BULAMADI

Bu sezon Fenerbahçe formasını tüm kulvarlarda 12 maçta terleten Mert Hakan, bunların yalnızca 2'sinde ilk 11'de yer aldı. Sarı-lacivertlilerin son oynadığı Gaziantep FK maçında ilk 11 başlayıp 68 dakika sahada kalan oyuncu, diz sakatlığı nedeniyle sezonun ilk yarısında birden fazla maç kaçırmıştı. Deneyimli futbolcunun bu sezon 1 gol ve 1 de asisti bulunuyor.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Mert Hakan Yandaş Volkan Demirel Fenerbahçe Hatayspor Ali Koç Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Proje hayata geçirildi! Manisa'da ekmek 5 lira, su ise 1 lira oluyor

Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

Bakmadan Geçme

26 TEMMUZ BİM AKTÜEL KATALOĞU || BİM'de bu cuma hangi ürünler var? İşte BİM aktüel indirimli ürünler listesi İlkin Aydın kimdir? İlkin Aydın kaç yaşında, nereli? İlkin hangi takımda oynuyor? Time dergisine göre dünyadaki en iyi 100 rotada yer alan ilimiz neresi? Türkiye'de hangi şehir ilk 100'e girdi? Çakallarla Dans 7 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 konusu ne? Trendyol Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig 1. Hafta maçları! Sezonun ilk maçı ne zaman oynanacak? YKS TERCİH ROBOTU || YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Ön lisans- Lisans Üniversite bölümleri ve puanlarına nereden bakılır? 26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı! İşte oyunculuğu bırakıp Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son hali

Arka Sokaklar'ın Pınar'ıydı! İşte oyunculuğu bırakıp Giresun'a yerleşen Pınar Aydın'ın son hali

500

Yorumlar (2)

Ahmet Gündoğdu:

alı koç dunyalarıda getırsen sana basarı yok..cunku senı sevmıyorlar.

7
3
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

niye abi gizli olmayan kapılar önünde el sıkışmak suç mu? mesela biz hep herkesin önünde tokalaşıyoruz

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title